Stefanović: Ne razmatramo koaliciju sa Tadićem
Foto: Marina Lopičić

Potpredsednik Srpske napredne stranke demantuje

Stefanović: Ne razmatramo koaliciju sa Tadićem

Politika -
To je potpuna besmislica, rekao je Stefanović i dodao da Tadić u predizbornoj kampanji napada lidera SNS Aleksandra Vučića

BEOGRAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović odbacio je navode da je ta partija pomogla bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću da formira Novu demokratsku stranku (NDS), i kazao da naprednjaci ne razmatraju koaliciju sa njim.

"To je potpuna besmislica", rekao je Stefanović i dodao da Tadić u predizbornoj kampanji napada lidera SNS Aleksandra Vučića.

Upitan da li se Tadić "preporučuje" SNS-u zato što to vidi kao jedini način da se vrati na vlast, potpredsednik naprednjaka kazao je da "ne vidi kako se to Tadić preporučuje SNS-u".

On je ocenio da je stanje medijskih sloboda u Srbiji bolje nego za vreme vlasti Demokratske stranke (DS), i podsetio na izveštaj Evropske komisije prema kom je "stanje u medijima pozitivno ocenjeno".

Stefanović je naveo da će samo vlada koju nakon izbora 16. marta bude formirao Aleksandar Vučić biti sigurna garancija reformi, a da bi svakoj drugoj vladi "Mišković vukao konce".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track