OGNJEN AMIDŽIĆ: Glasao sam, to je obaveza svakog čoveka!

Parlamentarni izbori

OGNJEN AMIDŽIĆ: Glasao sam, to je obaveza svakog čoveka!

Politika -
Smatram da je to obaveza svakog čoveka jer na taj način pomažeš sam sebi. Tak bi svaki građanin Srbije trebalo da postupi, rekao je poznati voditelj

Voditelj Ognjen Amidžić izašao je danas na biralište i zaokružio jednu od 19 stranaka jer smatra da je to njegova obaveza kao građanina Srbije. On je rekao da uvek izlazi na glasanje i ispunjava građansku dužnost.

"Uvek izlazim na glasanje, pa sam i danas obavio građansku dužnost. Smatram da je to obaveza svakog čoveka jer na taj način pomažeš sam sebi. Tak bi svaki građanin Srbije trebalo da postupi", rekao je poznati voditelj.

Građani Srbije danas glasaju na vanrednim parlamentarnim izborima za nov saziv Skupštine Srbije! Ukupno 6.765.998 građana s pravom glasa bira između 3.065 kandidata sa 19 izbornih lista za 250 poslaničkih mandata. U poređenju sa izborima 2012, broj birača smanjio se za 4.015.

Od 19 izbornih lista sedam je manjinskih, a od ukupnog broja kandidata 36 odsto ili 1.087 su žene, kako je zakonski propisano. Uvek izlayim na glasanje, pa sam i danas obavio gradjansku duznost. Smatram da je to obaveza svakog čoveka jer na taj nacin pomazes sam sebi. Tak bi svaki građanin Srbije trebalo da postupi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track