Ketrin Ešton čestitala Vučiću pobedu na izborima!
Foto: AP

Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost

Ketrin Ešton čestitala Vučiću pobedu na izborima!

Politika -
"Građani Srbije prepoznali su Vaše napore i viziju i nagradili Vas poverenjem da ih vodite ka Evropskoj uniji", navedeno je u čestitki

Visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Eššton čestitala je predsedniku SNS Aleksandru Vučiću na pobedi i rezultatima koje je ova stranka ostvarila na nedavno održanim parlamentarnim izborima u Srbiji i izrazila želju da se susretnu u Beogradu odmah po formiranju nove vlade."Želela bih da Vam čestitam na pobedi i poželim sve najbolje u daljem radu. Građani Srbije prepoznali su Vaše napore i viziju i nagradili Vas poverenjem da ih vodite ka Evropskoj uniji", navedeno je u čestitki.

Visoka predstavnica se, kako se navodi, nada nastavku bliske saradnje i skorašnjem susretu sa Vučićem u cilju nastavka dijaloga i daljeg sprovođenja Briselskog sporazuma.

"Želela bih da posetim Srbiju čim nova vlada bude oformljena, kako bismo razgovarali o daljim koracima Srbije na putu ka Evropskoj uniji", kaže se u čestitki visoke predstavnice Ketrin Ešton.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track