BORKO U DEPRESIJI: Đilas me predložio, ali nisam prošao!
Foto: Fonet

Preglasan

BORKO U DEPRESIJI: Đilas me predložio, ali nisam prošao!

Politika -
Borislav Stefanović na Tviteru je, posle izbora Nataše Vučković za Đilasovog zamenika šefa poslaničke grupe DS, otvorio dušu i rekao da je Đilas preglasan i da će on ubuduće biti samo običan poslanik bez funkcije

BEOGRAD – Mala bara puna krokodila

Demokratska stranka je na izborima za republički parlament prošla sa minimalnim brojem poslanika i od samog početka jasnoje da će biti mnogo onih koji će želeti da zauzmu vodeće funkcije u poslaničkom klubu DS, ali male su mogućnosti da se apetiti sviju zadovolje. Neminovno je da će to izazvati nove sukobe među već podeljenim demokratama.

Nakon što je lider demokrata Dragan Đilas izabran za šefa poslaničkog kluba, trebalo je izabrati i njegovog zamenika. Kurir je već pisao da su kandidati bili Borko Stefanović koga je predložio upravo Đilas i Nataša Vučković koju je predložila Pajtićeva ekipa. Preglasavanjem je na kraju odlučeno da Đilasova zamenica u poslaničkom klubu bude Vučkovićeva.

Đilasu je to teško palo, jer se pokazalo da više nema kontrolu ni u malom poslaničkom klubu, a Stefanović, koji je u prethodnom sazivu parlamenta bio glavni orator demokrata, pao je u potpuno očajanje i depresiju.To je podelio i na Tviteru.

Foto: Printscreen Twitter
Foto: Printscreen Twitter

Na pitanje jedne obožavateljke ko se to usudio da dira Stefanovića, on je potpuno otvorio dušu i rekao da ga je Đilas predložio, ali da, na žalost, taj predlog nije prošao i da je Đilas preglasan, te da će ubuduće biti samo običan poslanik bez funkcije.

I dok Stefanović tuguje, s druge strane Vučkovićeva slavi.

" Njena nova funkcija usledila je kao nagrada vrha DS nakon glasanja u Evropskom parlamentu, gde je Nataša Vučković glasala za oduzimanje prava glasa Rusiji. Verovatno je tim potezom stekla naklonost većine u svom poslaničkom klubu", kaže za Kurir izvor iz DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track