NOŽ U LEĐA: Goran Ješić protiv Pajtićeve politike!
Foto: Nenad Karlic

Nema mira u DS

NOŽ U LEĐA: Goran Ješić protiv Pajtićeve politike!

Politika -
Komentarišući sastanak Bojana Pajtića i Borisa Tadića, Ješić je izneo kritike i na Pajtića i Tadića,a posebno na novog predsednika DS kome je putem tvitera javno poručio da neće imati podršku partije za ovakve poteze

Iako je glavna poruka poslednje skupštine Demokratske stranke bila jedinstvo unutar stranke, svaki novi dan pokazuje da su zapravo medju demokratama ogromne razlike i da Bojan Pajtic ima veliku opoziciju medju svojim potpredsednicima.

Prvo je pre da dana Borko Stefanović poručio da u novom opozicionom savezu koji najavljuje Pajtić, nema mesta za Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i Mladjana Dinkića, a danas se na predsednika DS kritikom obrušio i drugi potpredsednik, Goran Jesić.

Komentarišući sastanak Bojana Pajtića i Borisa Tadića koji je bio održan u Mosinoj vili pokrajinske vlade, Ješić je izneo kritike i na Pajtića i Tadića.

Prvo je na drustvenoj mreži tviter, komentarišući Tadićevu izjavu da DS prvo mora da se menja, ako žele savez sa NDS, Ješić rekao da je Tadić opet dobio izliv egoizma u mozak.

Zatim je na poruke svojih pratilaca, koji takodje negoduju zbog sastanka Pajtić Tadić, Ješić rekao da je Bojan Pajtić punoletan čovek i da odgovara za svoje postupke, ali mu je i poručio da u DS neće imati podršku za ovakve poteze.

Nije prošlo ni nedelju dana od održane izborne skupštine DS na kojoj je Pajtić smenio Dragana Djilasa, a već se i to javno, vide ogromne razlike u pristupu politici stranke i sasvim je izvesno da slede novi sukobi, ako ne i nove podele u Demokratskoj stranci, koja nikako ne uspeva da se konsoliduje posle izbornih poraza koje u kontinuitetu doživljava od 2012- te godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja