Najnovije vesti

Kecelja za kuvaricu Vericu Kalanović

Kecelja za kuvaricu Vericu Kalanović

Politika
Nažalost, najmanje vremena imam za ono što najviše volim - porodicu i kuvanje. Od sada, kad god stignem da se bavim kuhinjom, setiću se vas, kazala je potpredsednica vlade

KRAGUJEVAC - Da se ne uprlja!

Potpredsednica vlade Srbije Verica Kalanović dobila je na poklon kecelju koju su sašile radnice u pogonu tapacirnice kragujevačkog preduzeća Zastava Inpro.

- Nažalost, najmanje vremena imam za ono što najviše volim - porodicu i kuvanje. Od sada, kad god stignem da se bavim kuhinjom, setiću se vas, kazala je potpredsednica vlade dok je isprobavala crvenu kecelju, sašivenu baš po njenoj meri.

Inače, Verica Kalanović je u Kragujevcu posetila Zastavu Inpro, najmoderniji pogon u Srbiji za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, u kome 240 radnika proizvodi teretne prikolice, cerade i HTZ opremu.

Nakon toga, potpredsednica vlade je svečano otvorila nove prostorije Grafoprometa, još jednog preduzeća koje zapošljava osobe sa invaliditetom, kome je država sa 15 miliona dinara pomogla u rekonstrukciji pogona za štampu kancelarijskog i promotivnog materijala.

(B. V.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...