DIJANA VUKOMANOVIĆ: Socijalisti su korektan partner SNS
Foto: Dragan Kadić

Kritika ne znači sukob

DIJANA VUKOMANOVIĆ: Socijalisti su korektan partner SNS

Politika -
Mi svi radimo u interesu građan Srbije i sa SNS delimo istorijsku, naglašavam, istorijsku odgovornosti i zato sve i da hoćemo da pobegnemo od te odgovornsoti ne možemo jer to pamte građani , ko je za šta glasao u skupštini“, rekla je ona

BEOGRAD - Šef poslaničkog kluba SPS Dijana Vukomanović izjavila je danas da su socijalisti korektan i konsturkivan partner Srpskoj naprenoj stranci i da su sposobni da ostanu u ovoj reformskoj vladi i preuzimaju istorijsku odgovornost.

Ona kaže da ne bi svaku kritiku tumačila kao sukob, a izbegavanje polemike na teme koje nisu ključne za Srbiju kao bilo čiju slabost.

Odgovarajući na pitanja novinara u parlamentu u vezi kritika SNS na račun presednika socijalista Ivice Dačića da SPS ne podržava u potpunosti vladu, Vukomanović je istakla da njena stranka sa SNS deli istorijsku odgovornost i od te odgovornosti ne beži.

„Mi svi radimo u interesu građan Srbije i sa SNS delimo istorijsku, naglašavam, istorijsku odgovornosti i zato sve i da hoćemo da pobegnemo od te odgovornsoti ne možemo jer to pamte građani , ko je za šta glasao u skupštini“, rekla je ona i naglasila da je na Kongresu SPS upravo slogan bio

- Šefica socijalista u skupštini je podsetila i da je Dačić dao precizan odgovor i naglasio da su socijalisti vrlo korektan i odgovoran partner u vladi i da su zato izabrani kao partneri SNS.

Vukomanović je ukazala i da kao šef poslaničke grupe SPS u skupštini može biti zadovoljna saradnjom sa koalicionim partnerima iz vladajuće koalicije, prvenstveno sa SNS i šefom te poslaničk grupe Zoranom Babićem.

„Mislim da smo zaista i korektan i konsturkivan partner“, zaključila je Vukomanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track