Dačić: Broj 1 nije rezervisan za Tadića i Nikolića

Izbori za predsednika

Dačić: Broj 1 nije rezervisan za Tadića i Nikolića

Politika -
Ja sam prvi podneo kandidaturu...To je bio način da pokažem Tadiću i Nikoliću, kad već hoće da se igraju izbora, kako izgleda takmičiti se sa onim ko od njih ima veće političko iskustvo", izjavio je Dačić u Prokuplju

PROKUPLJE - Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić izjavio je da je ta koalicija prva RIK-u podnela njegovu kandidaturu kao dokaz da broj jedan nije rezervisan za vođu demokrata Borisa Tadića i lidera naprednjaka Tomislava Nikolića.

"Ja sam prvi podneo kandidaturu za predsednika to je bio način da pokažem Tadiću i Nikoliću, kad već hoće da se igraju izbora, kako izgleda takmičiti se sa onim ko od njih ima veće političko iskustvo", izjavio je danas novinarima u Prokuplju Ivica Dačić.

On je rekao da su se svi iznenadili što je ta koalicija prva podnela kandidaturu za predsenika i u kratkom roku prikuplila potpise podrške, ali to je "dokaz da mesto broj jedan nije rezervisano za Tadića i Nikolića".

Lider socijalista i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je danas u Prokuplju postavio kamen temeljac za izgradnju nove zgrade policijske uprave. On je novinarima rekao da nedavno hapšenje dvojice pripadnika Kosovske policijske službe koji su upali u centralnu Srbiju znači da sigurno nikada više neće da se usude da ilegalno pređu administrativnu liniju.

Dačić je rekao da je oduzimanje tablica Srbima sa oznakama države Srbije provokacija i istakao da on nikada neće prihvatiti to da Srbi nose tablice sa oznakama Kosova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track