Ljajić: Rekonstrukcija je dobra, verujem u ciljeve Vlade Srbije
Foto: Fonet

Potpredsednik Vlade o promenama u izvršnoj vlasti

Ljajić: Rekonstrukcija je dobra, verujem u ciljeve Vlade Srbije

Politika -
Manje više će to biti prolazno vreme i premijer će kao trener u svakoj ekipi odlučivati da li je neko zadovoljio ili nije, rekao je Ljajić

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar Rasim Ljajić ne strahuje od najavljene rekonstrukcije Vlade Srbije i tvrdi da veruje u ciljeve koje je aktuelna Vlada zacrtala.

“Rekonstrukcija počinja da biva standard. Imate godinu dana i to je dovoljno da pokažte rezultate u svom resoru. Manje više će to biti prolazno vreme i premijer će kao trener u svakoj ekipi odlučivati da li je neko zadovoljio ili nije”, rekao je Ljajić.

Upitan da li je “siguran” u vladi s obzirom na to da neki analitčari smatraju da mu tu nije mesto i očekuju da se pobuni protiv cenzure, Ljajić kaže da Vlada Srbije ima zacrtane ciljeve koje on apsolutno podržava.

“Pripremamo zajedničku sednicu vlade sa Crnom Gorom. Premijer je bio u Zagrebu, dajemo puni dopirnos regionalnoj stabilnosti, jer je to naš interes”, naveo je Ljajić.

Očekuje se, kaže, i saradnja u izgradnji infrastrukturnih projekata i turizma sa Albanijom.

“To su ciljevi nesporni za svakog. Ja verujem u te ciljeve i verujem da možemo da ostvarimo te ciljeve, uprkos svim teškoćama”, rekao je Ljajić.

(Pink/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track