Ministar Udovičić: Koji ministar ostaje, pitaju se narod i premijer
Foto: Fonet

Posle sednice Predsedništva SNS

Ministar Udovičić: Koji ministar ostaje, pitaju se narod i premijer

Politika -
Mislim da to nijedan ministar ne može da očekuje, to je pitanje za premijera. Svaki ministar misli da je dao sve od sebe, na nama je da radimo dok ne dođe do rekonstrukcije, rekao je ministar sporta

BEOGRAD - Ministar Vanja Udovičić rekao je da nijedan ministar ne može da očekuje da će ostati u vladi nakon rekonstrukcije i da je to pitanje za Aleksandra Vučića.

"Mislim da to nijedan ministar ne može da očekuje, to je pitanje za premijera. Svaki ministar misli da je dao sve od sebe, na nama je da radimo dok ne dođe do rekonstrukcije. Mislim da je tu narod koji se najviše pita, kao i premijer", rekao je Udovičić na pitanje da li očekuje da će ostati u Vladi Srbije nakon rekonstrukcije.

Vučić je juče nakon sednice Predsedništva SNS rekao da za rekonstrukciju vlade postoje četiri scenarija, da konkretni zaključak o tom pitanju nije donet i da će se nastaviti razgovori u okviru stranke. Vučić je rekao da ona svakako neće biti kozmetička, a da postoje četiri mogućnosti.

"Jedna je da dođe do promene koalicionih snaga, druga da dođe do značajnih promena u SNS, treća podrazumeva promenu na čelu vlade, a četvrta da ne bude nikakvih promena do decembra, da sačekamo pokrajinske i lokalne izbore", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

(Tanjug/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track