Pretučen Vučićev sin!

Skandal

Pretučen Vučićev sin!

Politika -
Danila Vučića (14) petorica mladića u autobusu šutirali, oborili na pod i psovali samo zato što je navijač Zvezde

BEOGRAD - Skandalozno!Danilo Vučić (14), sin zamenika predsednika SNS Aleksandra Vučića, pretučen je pre dva dana, posle završetka fudbalskog derbija između Crvene zvezde i Partizana, saznaje Kurir.

Danilo je s drugovima iz razreda bio na derbiju, a posle utakmice svi su zajedno krenuli kući autobusom na liniji 83, koja ide na Novi Beograd, gde i živi porodica Vučić.

- Njegovi drugari su izašli ranije, pa je poslednjih nekoliko stanica išao sam. Danilo je nosio Zvezdin šal, zbog čega su ga najverovatnije i napala petorica momaka od po 20 godina. Šutirali su ga, oborili na pod i psovali zato što je navijač Zvezde. Oni na sebi nisu imali obeležja FK Partizan, ali su prilikom šutiranja vikali da su navijači Partizana i da mora da se zna ko je gazda - kaže izvor Kurira.

- Danilo nije teže povređen, a napadači nisu ni znali da je on sin Aleksandra Vučića. Zbog svega što mu se desilo, Danilo je plakao, jer je ponižen. On je još dete. Tek je nekoliko puta išao sam s drugovima na utakmicu i bio je mnogo srećan što je Zvezda pobedila - otkriva detalje napada izvor Kurira.

Zamenik naprednjaka je juče, kako saznajemo, o incidentu obavestio policiju, koja je u prostorijama SNS uzela izjavu od Danila u prisustvu njegovog oca Aleksandra.

Vučić je potvrdio za Kurir da mu je sin pretučen, ali nije želeo da komentariše incident.

- Pretukli su mi sina. Ne želim sad da komentarišem, jer je slučaj prijavljen policiji - rekao je Vučić za Kurir.

MUP: Otkrićemo napadače

U vrhu MUP potvrdili su Kuriru da je policija upoznata sa incidentom:

- Radimo na otkrivanju napadača. Policija je uzela izjave i preduzeto je sve kako bi se počinioci što pre pronašli i kaznili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track