EKSKLUZIVNO ZA KURIR ŠEŠELJ: Šta sam sve preživeo, ovo je mačji kašalj!
Foto: Fonet

Iz bolničkog kreveta

EKSKLUZIVNO ZA KURIR ŠEŠELJ: Šta sam sve preživeo, ovo je mačji kašalj!

Politika -
Za desetak dana dobiću rezultate histopatološkog nalaza i znaću podrobnije o čemu je reč. Nadam se da će sve biti u redu, svašta sam preživeo, pa ću i ovo, izjavio je lider SRS

BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj u ekskluzivnoj izjavi za Kurir iz bolničkog kreveta posle operacije kaže da je imao zahvat i da ga je operisao doktor Miroslav Vukadinović, specijalista maksiofacijalne hirurgije.

"Za desetak dana dobiću rezultate histopatološkog nalaza i znaću podrobnije o čemu je reč. Nadam se da će sve biti u redu, svašta sam preživeo, pa ću i ovo. Ovo je mačji kašalj u odnosu na moja dva druga zdravstvena problema. Operacija je trajala oko sat vremena, brzo sam se probudio iz anestezije i osećam se dobro. Nije bilo većih problema. Ne bih iznosio više detalja o tome", rekao je lider SRS za Kurir.

Lider Srpske radikalne stranke danas se zbog iznenadne operacije nije pojavio na konferenciji za novinare u sedištu stranke, a stranačko rukovodstvo je navelo da nema ovlašćenja da iznosi bilo kakve detalje.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Fila: Šešelj ne treba da se vrati u Hag

Advokat Toma Fila smatra da operacija lidera Srpske radikalne stranke pokazuje da je on teško bolestan i da ne treba da se vrati u pritvor Haškog tribinala.

"Upravo to potvrđuje i zašto pretresno veće sudije (Žan Klod) Antoaneti ne donosi odluku o zahtevu tužilaštva za Šešeljev povratak u Hag", rekao je Fila Tanjugu.

Prema njegovim rečima, bez odluke pretresnog veća sudije Antoanetija, lider SRS ne može da se vrati u Hag.

Sve ostalo što priča (glavni tužialc Haškog tribunala Serž) Bramerc i što se piše po medijima su priče "za razonodu javnosti", naveo je Fila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track