Vučić: Janković neka radi i ponaša se kako hoće
Foto: Tanjug Rade Prelić

Premijer o ombudsmanu

Vučić: Janković neka radi i ponaša se kako hoće

Politika -
Premijer je dodao i da taj slučaj više neće da komentariše, a na pitanje šta se juče desilo između Gašića i Jankovića, rekao je "ništa"

BEOGRAD - Povodom sukoba Zaštitnika građana Saše Jankovića i ministra odbrane Bratislava Gašića, premijer Aleksandar Vučić konstatovao je danas da je "Janković izgleda u sukobu sa svima", ali i dodao da će ga oni ostaviti da radi i ponaša se kako hoće.

"Izgleda da je ombudsman Janković u sukobu sa svima. Nisam pogrešio, izgleda da je u sukobu sa svima, ali što se mene tiče, mi ga ostavljamo da radi i da se ponaša kako god hoće, jer ja stvarno mislim da svakog dana što više aktivnosti ima da sve više i sve bolje govori o sebi", rekao je Vučić novinarima u pauzi konferencije Saveta stranih investitora "Reality Check".

Premijer je dodao i da taj slučaj više neće da komentariše, a na pitanje šta se juče desilo između Gašića i Jankovića, rekao je "ništa". "Znam šta se desilo, ništa se nije desilo. Ovaj njemu rekao "evo ti Gojković, ovaj njemu kaže našao si papire, ovaj treći viče nisi našao papire i sad od mene tražite da to objašnjavam", rekao je premijer.

Upitan hoće li neko snositi posledice zbog toga i da li takav odnos treba da imaju institucije u Srbiji, Vučić je kratko prokomentarisao: "Ja kažem da nije to odnos institucija u Srbiji, ali to govori, čini mi se, ne samo o jednoj strani, nažalost“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track