PRVA DAMA TROŠI BEZ BLAMA: Dragica Nikolić šeta tašnu od 3.900 dolara!
Foto: Damir Dervišagi

Ledi Di iz Bajčetine kupila novi modni detalj

PRVA DAMA TROŠI BEZ BLAMA: Dragica Nikolić šeta tašnu od 3.900 dolara!

Politika -
Supruga predsednika Nikolića pazarila tašnicu „ledi dior“, koju je nosila princeza Dajana

BEOGRAD - Osim markiranom odećom, Dragica, supruga predsednika Tomislava Nikolića, može se pohvaliti i torbicom koju je nosila princeza Dajana - „ledi dior“ Kristijana Diora. Prva dama je svoj primerak u elegantno plavoj boji prošetala na Kubi!Inače, ovaj luksuzni modni dodatak košta oko 3.900 dolara ili 413.000 dinara. U slučaju da je prva dama pazarila kopiju, morala je da izdvoji oko 138.000 dinara.To znači da je predsednikova lepša polovina za ovu torbu, ukoliko je ona original, dala čak 9,5 plata ili skoro 18 penzija, s obzirom na to da je prosečna plata u Srbiji 43.121 dinar, a penzija 23.159 dinara. Torbica je inače poznata po tome što se od nje nije odvajala britanska princeza Dajana, po kojoj je i dobila ime.Neprimereno- „Ledi dior“ je jedna od najpoznatijih ženskih torbica svih vremena. Proizvodi se u više veličina, a srednja, koju Dragica ima, košta oko 3.900 dolara. Čak su i dobre kopije ove torbe skupe, koštaju tri puta manje - kaže izvor Kurira, inače poznati modni znalac.Nebojša Grnčarski, stilista i direktor modne agencije „Selekt“, kaže za Kurir da je nošenje „dior“ torbe prilikom posete Kubi malo pretenciozno, s obzirom na tamošnje socijalne prilike.- Možda je to i preslobodna forma za diplomatske sastanke. S druge strane, mislim da prva dama treba da vodi računa o izgledu jer ipak predstavlja našu zemlju - kaže Grnčarski.Inače, ova torbica je napravljena 1995, a bivša prva dama Francuske Bernadet Širak ju je tokom posete engleskoj kraljevskoj porodici poklonila princezi Dajani. UnikatBritanska princeza je njome bila toliko oduševljena da ju je naručila u svim veličinama.Iva Žikić, savetnica za medije Dragice Nikolić, nije odgovarala na SMS Kurira.

Stanislava PakKOD KASTRA U HALJINI ZA PLAŽU?Društvene mreže zapalila je fotografija savetnice predsednika Stanislave Pak tokom boravka na Kubi. Ona je obukla plavu haljinu i bolero, a mnogi su prokomentarisali da je ovo autfit za plažu. - Ukoliko tvrdite da „Orsaj“ prodaje satenske haljine za plažu, gde je haljina koju sam nosila kupljena, svaka čast na stručnosti. Možete da kažete da je za plažu, ili da je ružna, ili da je osoba koja je nosi najgora na svetu. To nije važno. Važno je da ta osoba vredno, posvećeno i pošteno radi svoj posao - kazala je Pakova.

Na nivouDRAGICA KAO MONIKA BELUČISem princeze Dajane, torbicu poput Dragičine nosile su i bivša prva dama Francuske Karla Bruni i glumica Monika Beluči. Posebna je i po tome što, kako se može pronaći na internetu, potrebni su osam sati i dva majstora da bi se napravila ova modna „poslastica“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track