Najnovije vesti

LIDERU SRS UGROŽEN ŽIVOT: Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja naglo pogoršano
Foto: Zorana Jevtić

Otkazane sve aktivnosti

LIDERU SRS UGROŽEN ŽIVOT: Zdravstveno stanje Vojislava Šešelja naglo pogoršano

Politika
Predsednik SRS jutros se nije pojavio u stranačke prostorije u Zemunu. Članovi stranke veoma su zabrinuti zbog pogoršanja zdravstvenog stanja predsednika stranke

Lider SPS Vojislav Šešelj otkazao je sve obaveze i aktivnosti jer se njegovo zdravstveno stanje danas naglo danas pogoršalo, izjavio je za Kurir visoki finkcioner Srpske radikalne stranke. Šešelj se danas prvi put nije pojavio u stranačkim prostorijama, od povratka iz Haga.

Predsednik SRS jutros se nije pojavio u stranačke prostorije u Zemunu. Članovi stranke veoma su zabrinuti zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Vojislava Šešelja. - Jutros se prvi put desilo da nije došao, a kasnije se javio da kaže da mu je pozlilo i da se loše oseća - rekli su u SRS. - Ovo je prvi dan da se nije pojavio u stranci - kaže sagovornik i dodaje da Šešelj priča veoma otežano.Šešelj je otkazao sve aktivnosti i gostovanja na televizijama, paniranim za ovu nedelju. Lider SRS ove nedelje imao je zakkazana gostovanja na televizijama u Kruševcu, Požarevcu i Kraljevu. - Pre nekolio dana primio je hemoterapija, pretpostavljamo da je to razlog. Nadamo se da ćemo videti predsednika već za nekoliko dana - navodi naš izvor.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...