SAVETNICA PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Otkriću kako sam orgijala s političarem!
Foto: Facebook

Tek će da se trese: Afera koja drma Srbiju

SAVETNICA PIŠE AUTOBIOGRAFIJU: Otkriću kako sam orgijala s političarem!

Politika -
Jevđenovićeva radi na autobiografskom delu u kom će otkriti pikanterije iz svog ljubavnog života sa funkcionerom i njihove susrete dokumentovati i fotografijama

BEOGRAD - Dušica Jevđenović (23), savetnica u Vladi Srbije, koja se preko svoje saradnice hvalila da joj je diplomatski pasoš sredio šef države Tomislav Nikolić, te da je jednom moćnom političaru rodila sina, zbog čega je zaštićena, piše knjigu zbog koje će Srbija da se zatrese, saznaje Kurir!Naime, Jevđenovićeva, koju je uticajni političar zajedno sa detetom sklonio u egzotično letovalište dok se ne stiša bura u Srbiji, upravo na letovanju počinje da radi na knjizi u kojoj je spremna da otkrije sve tajne srpskih političara, a poseban deo biće posvećen ocu njenog deteta, koji joj je omogućio luksuzan život, kupio džip od 100.000 evra i pomogao da zajedno sa ocem Dušanom uđe u posao izgradnje zgrada. Ona će, kako saznajemo, detaljno opisati pikanterije iz ljubavnog života s tim funkcionerom.- Dušica odlično zna i koji političar se viđa s kojom starletom, manekenkom ili glumicom i koliko su te devojke dobijale novca od njih. Političari su devojkama plaćali za druženje, ali su ih često obasipali i skupim poklonima. Neke od lepotica su od pojedinih funkcionera uspele da izvuku veliki novac ili da se materijalno obezbede - kaže izvor našeg lista i dodaje:- U toj knjizi biće objavljena i mesta gde se održavaju privatne zabave na kojima sve obiluje luksuzom. Tu se političarima dovode pomenute devojke.Isto tako, knjiga će biti ilustrovana i fotografijama orgija.- Većina fotografija, a za neke se može reći i da su eksplicitne, biće u knjizi. Posle toga ništa više neće biti isto - kaže izvor našeg lista.

Zvali je u rijaliti„TATICA“ JOJ ZABRANIO DA UĐE U „PAROVE“Produkcija „Parova“, kako saznajemo, zvala je Dušicu Jevđenović da bude jedan od učesnika ovog šoua i iako je malo falilo da ova savetnica Vlade uđe u luksuznu kuću, to je u poslednjem trenutku sprečio moćni funkcioner.- Političar koga ona zove „tatica“ sprečio je da ona uđe u taj rijaliti. Pošto je Dušica svojeglava, bojao se da bi u žaru rasprave s nekim od učesnika mogla da otkrije ko joj od političara čuva leđa - kaže izvor našeg lista.

Razvojni putŽIVOT SLATKE MALE- Dušica Jevđenović ima 23 godine- Radi kao savetnica u Vladi Srbije- Od političara kome je rodila sina dobila je džip od oko 100.000 evra- Putuje po svetu sa sinom o trošku pomenutog političara- On joj je dao novac da sa svojim ocem Dušanom zida zgrade

DANAS UZ KURIR POKLON MAGAZIN STARS TIJANA AJFON: Pokušala sam da se ubijem zbog Stojketa!

STARS donosi dirljive priče, paparaco fotografije, intervjue, ispovesti i životne drame.

Novi broj STARSA otkriva: Tijana Ajfon “Pokušala sam da se ubijem zbog Stojketa, isekla sam sebi vene kad sam videla da se oženio Bojanom”, Macina majka: “Macu će linčovati ako se vrati u Tuzlu”, Filip i Ružica – zajednički život pod istim krovom.

Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina STARS, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track