ŠEŠELJ OTKRIVA: Sloba i Arkan dva puta hteli da me ubiju!
Foto: Dado Đilas

Dosad neviđena ispovest lidera radikala

ŠEŠELJ OTKRIVA: Sloba i Arkan dva puta hteli da me ubiju!

Politika -
Jovica Stanišić mi je u Hagu rekao da mi je čak nekoliko puta spasao život. Najmanje je to bilo dva puta, ispričao predsednik radikala

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider SRS, tvrdi da su pokojni predsednik SRJ Slobodan Milošević i ubijeni Željko Ražnatović Arkan najmanje dva puta pokušali da ga ubiju! To mu je, navodno, u Hagu preneo Jovica Stanišić, bivši načelnik Državne bezbednosti, što je obelodanio u emisiji „Ćirilica“.

Raskrinkao ih... Jovica Stanišić, Slobodan Milošević i Željko Ražnatović
Raskrinkao ih... Jovica Stanišić, Slobodan Milošević i Željko Ražnatović

Šešelj je, naime, odgovarajući na pitanja da li je Milošević hteo da ga ubije kad je, navodno, dva puta pobedio na predsedničkim izborima, a što je tadašnja vlast tad zataškala i rezultate falsifikovala, rekao:- Jovica Stanišić mi je u Hagu rekao da mi je nekoliko puta spasao život. Pa makar je dva puta, ako je 50 odsto od toga istina. Arkan je jedan od tih koji je hteo da me ubije - rekao je Šešelj.On je u izjavi za Kurir dodao da mu je Stanišić otkrio da ga je spasavao i od Arkana i od Miloševića.Ipak, lider SRS je u emisiji ispričao da je s pokojnim predsednikom SRJ imao sukobe tokom devedesetih, ali da su se u Hagu zbližili.- Šest puta me je Milošević hapsio, ali smo u Hagu postali iskreni prijatelji, sarađivali smo u sukobu s Haškim tribunalom - rekao je Šešelj.

Lider SRS izneo je i šokantnu tvrdnju da bi potegao pištolj, odgovarajući na pitanje da li su se radikali odrekli klanja zarđalim kašikama.- Ne bih ja klao nikoga, čemu klanje?! Pištolj je civilizacijska tekovina. Ne bih, naravno, klao i ubijao ni Hrvate ni neke druge zbog toga šta su. Da bih na nekoga potegao oružje morao bih da imam jak motiv. Lični motiv - šokirao je Šešelj.On se, očekivano, dotakao i Hrvata i tamošnje predsednice Kolinde Grabar Kitarović, za koju je rekao da mu je „miljenica“.- Onog trenutka kad sam na Tviteru napisao da ću otkriti da je prdela tokom seksa, ona je zaćutala - rekao je Šešelj i dodao:- Hrvate često navučem na tanak led. Podržim Ivu Josipovića za izbore, pa on izgubi. Pred izbore je vodio sa 11 procenata razlike u odnosu na Kolindu. A zašto sam to uradio? Čim sam izašao iz Haga, on me je napao.

Ko drenZDRAVIJI SAM OD TOME I VUČIĆA ZAJEDNOPredsednik radilkala Vojisla Šešelj odgovarao je na brojna pitanja, pa se tako dotakao i svog zdravstvenog stanja.- Bio sam bolestan, trenutno sam zdraviji i od Tomislava Nikolića i od Aleksandra Vučića zajedno - rekao je Šešelj.

Otrovan jezikVELJA MU BUDALA, IVICA PSIHOPATA..Lider SRS Vojislav Šešelj izvređao je kolege političare.- U rijaliti treba da ulaze političari, da narod vidi kakva je budala Velja Ilić, kakav je psihopata Ivica Dačić, da se pojavi Zorana Mihajlović. Neki program s Aleksandrom Vulinom bio bi šou-program prve klase. Ne da bude duhovit, već da pokaže koliko je glup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track