Nikolić: Glas za nas jedina šansa za promene
Foto: AP

Miting

Nikolić: Glas za nas jedina šansa za promene

Politika -
Ako glasate za neku od malih stranaka vaš glas ide direktno Demokratskoj stranci rekao je Nikolić na predizbornoj konvenciji

BEOGRAD - Predsednički kandidat koalicije Pokrenimo Srbiju Tomislav Nikolić pozvao je danas građane da glasaju za tu koaliciju, jer je to, rekao je, jedina šansa da se u Srbiji nešto promeni.

"Ako glasate za neku od malih stranaka vaš glas ide direktno Demokratskoj stranci. To se dogodilo sa SPS 2008. godine", rekao je Nikolić na predizbornoj konvenciji u Beogradu, na Trgu Republike.

Nikolić je rekao da vlast protiv opozicije vodi "odvratnu, prljavu i crnu kampanju".

"Donekle ih i razumem jer nemaju šta da pokažu. Kad obećate 200.000 novih radnih mesta, a toliko ljudi ostane bez posla i kad plate padnu za 70 odsto, onda vam preostaje samo da napadate opoziciju", rekao je Nikolić.

On smatra da će uprkos takvoj kampanji odneti pobedu na izborima:

"Usudio sam se da budem protivkandidat caru Borisu. Stavio sam ruku u zmijsko gnezdo, ujedaju sa svih strana, ali ne shvataju da ništa više ne može da me zaustavi. Pobediću ga makar i ukaljan", rekao je Nikolić i dodao da će pobediti Tadića, jer, kako tvrdi, bolje od njega razume Srbiju.

Nikolić tvrdi da su vladajuće stranke za kampanju protiv njega i SNS potrošile novac, s kojim je moglo da se zaposli 1.000 ljudi, ili je mogao da bude iskorišćen za obnovu kuća u Kraljevu ili zapošljavanje ljudi.

On je od građana zatražio pomoć da pokrene Srbiju, uz pomoć novog zakona o javnim nabavkama, novog poreskog sistema, kancelarije za brze odgovore i obračuna sa monopolistima, tajkunima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track