Najnovije vesti

KRIJE SE: Zlatibor Lončar beži sa skupova
Foto: Stefan Jokić

Ministar izbegava novinare

KRIJE SE: Zlatibor Lončar beži sa skupova

Politika
Kurir je cele nedelje pokušavao da od Lončara dobije izjavu o njegovoj ulozi u akciji spasavanja bebe, ali ministar se po tom pitanju ne oglašava

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i dalje nastavlja po svom - uporno izbegava mesta na kojima bi bio upitan o aferi „helikopter“, kad je stradalo sedmoro ljudi.

On je juče otkazao učešće na još jednom naučnom skupu, „Javno-privatni dijalog za održivo zdravstvo“ u Privrednoj komori Srbije, na kojem je trebalo da govori, a pre tri dana bio je najavljen i na stručnom sastanku o racionalnoj upotrebi antibiotika u Palati Srbija.

Kurir je cele nedelje pokušavao da od Lončara dobije izjavu o njegovoj ulozi u akciji spasavanja bebe, ali ministar se po tom pitanju ne oglašava. Podsećamo da je upravo on pokrenuo inicijativu za poletanje helikoptera, ali i da je imao nameru da sačeka njegov povratak na aerodrom. Svi pokušaji da dođemo do ministra završili su se neuspešno, a ni nadležni iz PR službe Ministarstva zdravlja nisu nam prosledili odgovore.

(S. Đ.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...