JULOVAC PONOVO VODI LOV NA NOVINARE: Vulin tera Oliveru Kovačević sa RTS!
Foto: Printskrin Tanjug

Oglasio se Armani levičar

JULOVAC PONOVO VODI LOV NA NOVINARE: Vulin tera Oliveru Kovačević sa RTS!

Politika -
Vulin čita lekcije Kovačevićevoj o novinarskim kodeksima i etici, a sebi daje za pravo da je poziva da napusti RTS

BEOGRAD - Aleksandar Vulin javio se i večeras kao dežurni megafon SNS-a, svojom poznatom radikalsko-julovskom retorikom, a po kojoj se "proslavio" krajem prošlog veka, kada je verno služio Mirjani Marković i podržavao polivanje studenata hladnom vodom po Beogradu!

Lažni levičar u "Armani" odelu se večeras našao na prvoj liniji fronta, sa koje se već nedeljama vodi hajka na novinare širom Srbije. Kao što je bio dežuran da na televiziji Pink potvrđuje laži ove kuće i Informera, ovaj majstor za zamene teza i izvrtanje istine večeras je osuo paljbu na novinarku i urednicu RTS-a Oliveru Kovačević, ne birajući reči.

Skrivajući se iza svoje stranke Pokret socijalista, večeras je izdao saopštenje povodom izjave Olivere Kovačević, da bi bilo razumno da na informativni razgovor u policiju budu pozvani i urednici TV Pink i "Informera", a ne samo urednici i vlasnik Kurira"...- Po kom osnovu je sebi uzela za pravo da se mešša u istražžne radnje koje preduzima MUP Srbije i da izražžava sumnju u njihovu nepristrasnost - rekao je Vulin, iznoseći besmislene tvrdnje da se Kovačevićeva stavila na stranu "pojedinih tabloida i političkih partija"...

Vulin čita lekcije Kovačevićevoj o novinarskim kodeksima i etici, a sebi daje za pravo da je poziva da napusti RTS! Ranije danas SNS je osula paljbu po Oliveri Kovačević jer je izjavila da bi bilo "razumno da su na informativni razgovor pozvani urednici i novinari Pinka kao i urednik Informera, a ne samo urednici i vlasnik Kurira". Hajci na urednicu RTS odmah se pridružio Vulin, kao majstor radikalsko-julovske retorike, u svojstvu megafona Srpske napredne stranke.

Napadi na novinare, koji iznose istinu, očigledno su specijalnost Aleksandra Vulina, živog dokaza da je emancipacija privremena.

SNS NAPAO I OLIVERU KOVAČEVIĆ: Hajka i na urednicu RTS-a!

JERKOV O NAPADU SNS NA KOVAČEVIĆEVU: SNS se najstrašnije sveti svima koji im se suprotstave!

OLIVERA KOVAČEVIĆ: Zašto Kurir, treba pozvati Informer i Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track