POLEMIKA U SKUPŠTINI: Đukanović traži smenu Šutanovca zbog lajka na Tviteru
Foto: Jelena Vučetić, Dragana Udovičić

Posvađali ih tvitovi

POLEMIKA U SKUPŠTINI: Đukanović traži smenu Šutanovca zbog lajka na Tviteru

Politika -
BEOGRAD - Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović zatražio je danas smenu poslanika Demokratske stranke (DS) Dragana Šutanovca zato što je na društvenoj mreži Tviter "lajkovao" seksističku poruku upućenu službenici iz SNS.

Šutanovac je na te navode rekao da se izvinio i da je sve bilo greška.

Đukanović je novinarima u Skupštini rekao da je Šutanovac lajkovao pitanje upućeno Mariji Jovičić - "da li klečiš na sastancima SNS-a"."Ovde se radi o jednom skandaloznom postupku poslanika, koji je na najbrutalniji mogući način uvredio službenicu poslaničkog kluba SNS. Razlika između Šutanovčevog gesta i gesta (Bratislava) Gašića je ta što je Šutanovac to umišljeno uradio", naveo je Đukanović.

On je rekao da je Gašić je zbog svog skandaloznog gesta izgubio funkciju i bio razapet u medijima i postavio pitanje da li će sad Šutanovac zbog svog bahatog gesta podneti ostavku ili će poslanički klub DS zatražiti Šutanovčevu smenu.

Šutanovac je na te navode rekao da je još juče uputio izvinjenje Mariji Jovičić i da je sve bila greška i ništa više.On je rekao i da njegov gest i gest Gašić nisu isto."Radi se o nepristojnoj i nevaspitanoj osobi koja je na volšeban način zaposlena u Skupštini Srbije, o čemu su mediji već pisali", rekao je Šutanovac i dodao: "Hteo sam da je blokiram, jer sa botovima ne komuniciram. Grešku sam ispravio i dotičnu blokirao".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track