Vulin: Ne znam da li smo finansirali Cecin koncert, ali sve je to za dobrobit građana
Foto: Marina Lopičić

Doček u Nišu

Vulin: Ne znam da li smo finansirali Cecin koncert, ali sve je to za dobrobit građana

Politika -
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin nije želeo danas da komentariše pojedine navode da vlada finansira koncert za doček pravoslavne Nove godine u Nišu, rekavši da to nije pitanje za njega i da o tome ne zna ništa.

"Moraćemo da vidimo da li smo dali neki novac, da bismo bili relevantni. Sve što radimo, radimo za dobrobit naših građana", kazao je Vulin novinarima.

Upitan da li misli da bi bilo bolje da se novac da za pomoć nekim socijalno ugroženima, Vulin je rekao da se to ne može porediti i zamolio novinare da ne prave takve paralele.

"Sad pokušavate da napravite neke paralele, poput onih da se povećavaju troškovi za stranke, a ne za nešto drugo... Ne može se to porediti, hajde da pričamo o konkretnim stvarima i sagledamo budžet u celini", kazao je Vulin.

On je istakao da je veoma zadovoljan budžetom koji je određen za ministarstvo, navodeći da davanja nisu smanjena, već da nadležni pokušavaju da zakonskim rešenjima povećaju broj korisnika kao i određene nadoknade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track