Zelena ekološka partija -Zeleni: Najoštrija osuda pritiska iz Vlade na Kurir!
Foto: Screen

Dokaz da postoje nepodobni mediji u Srbiji

Zelena ekološka partija -Zeleni: Najoštrija osuda pritiska iz Vlade na Kurir!

Politika -

Zelena ekološka partija - Zeleni najoštrije osudjuje pritiske iz Vlade Srbije na Kurir i apeluje na sve opozicione političke stranke i nezavisne nadležne institucije da podignu glas osude na proganjanje "nepodobnih" medija u Srbiji, saopštila je ova stranka

- Ako se vlada Srbije odlučila na proganjanje svega što oni smatraju "nepodobnim" u Srbiji, da li to znači da uskoro možemo očekivati i "nepodobne gradjane"? Jasno je da posle "nepodobnih" ostaje još samo da se smisli "Goli otok" i način kako svima zatvoriti usta i poglede na tanak sloj prividne demokratije takve vlade. Pogrešna i nepromišljena politika vlade Srbije je put ka beznadju bez povratka, a sigurni smo da je gradjanima Srbije potrebna politika sigurnosti i napretka - dodaje se u saopštenju stranke Zeleni.

Zelena ekološka partija - Zeleni upozorava da svaki režim koji krene u gušenje medija ubrzo izgubi podršku sopstvenog naroda i time inicira masovna okupljanja gradjana i izaziva duboka ekonomska kriza u zemlji a Srbiji je to sad najmanje potrebno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track