Pogledajte kako Dačić slavi!
Foto: KURIR

Izbori 2012.

Pogledajte kako Dačić slavi!

Politika -
U štabu SPS bilo je najveselije, a kako i ne bi bilo kada su tu sve same folk zvezde: Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Merima Njegomir, Neša Galija. Slavlje je upotpunio i vatromet
1 / 10

BEOGRAD - U štabu SPS bilo je najveselije, a kako i ne bi bilo kada su tu sve same folk zvezde: Ana Bekuta, Šaban Šaulić i Merima Njegomir.

Milutin Mrkonjić nije želeo da daje izjave, samo je rekao Ani Bekuti: "Ana, dušo, ajmo, ovamo". U SPS je i bokserski šampion Nenad Borovčanin.

U sedište SPS stigli su i Ivica Dačić, Žarko Obradović, automobilista Miloš Pavlović i Neša Galija.Predsednički kandidat Ivica Dačić najverovatnije će i večeras da zapeva. Sigurno je da će otpevati svoju omiljenu - MIljacka.

Stigli su i trubači . Lider SPS Ivica Dačić sprema se da zapeva u noći u kojoj se objavljuju izborni rezultati, a u štab socijalista treba da stigne bend, ali i pevači koji će mu “pomoći”. Inače. slavlje će početi uz šampanjac i pesmu "Kalašnjikov" i "Đurđevdan".

-Pokazao sam da Srbija nije samo Boris Tadić i Tomislav Nikolić. Ovo je obaveza da nastavimo da se zalažemo za principe. Zahvaljujem se koalicionim partnerima PUPS-u i JS-U, rekao je Dačić.

Pristalice SPS-a, PUPS-a, Jedinstvene Srbije i Socijal-demokratska partija počele su slavlje ispred sedišta SPS-a u Vranju.

http://www.youtube.com/watch?v=YtfvWiSDo3U
http://www.youtube.com/watch?v=WdY9btj_CSk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track