FUNKCIONERKA DS: Evo zašto je snimak sa Đerma skraćen
Foto: Printscreen

Vesna Marjanović o incidentu na Zvezdari

FUNKCIONERKA DS: Evo zašto je snimak sa Đerma skraćen

Politika -
BEOGRAD - Demokratska stranka emitovala je skraćeni snimak incidenta na Zvezdari, u kojem su učestvovali funkcioneri te stranke, jer je to priroda rada elektronskih medija, objasnila je danas funkcionerka te stranke Vesna Marjanović.

Marjanović je, u izjavi novinarima, dodala da je, čim se pojavila prva sumnja, ceo snimak dat na uvid javnosti i nadležnim organima.

Portparolka DS Aleksandra Jerkov objasnila je da je snimak skraćen jer se "to tako radi tokom izborne kampanje" i istakla da to ni na koji način ne menja ono što se dogodilo.

"Kao što ste primetili, mediji u kampanji ne emituju sirove sadržaje, već stranke same prave snimke i priloge koje mediji objavljuju. Uverena sam da i vi to vrlo dobro znate, i sve stranke znaju da tako izborna kampanja funkcioniše i da se to radi", rekla je Jerkov.

Na pitanje da li se nešto promenilo u stavu nakon izjave gospođe sa pijace i objavljivanja celog snimka, Jerkov je kratko odgovorila: "Na snimku se vidi ono što je istina".Jerkov je podsetila i da je DS prva objavila kompletan snimak, što, kako kaže, nije uradila nijedna druga televizija, niti medij, jer snimak traje šest minuta.

"Mislim da najduža verzija koju smo mogli da vidimo, 'ekskluzivno otkrivena' nakon što ga je DS objavila, traje manje od dva minuta", rekla je Jerkov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track