Mihajlovićeva: Šešelj ne donosi radna mesta
Foto: Fonet

Potpredsednica Srpske napredne stranke

Mihajlovićeva: Šešelj ne donosi radna mesta

Politika -
BEOGRAD - Priča o Šešelju neće nam doneti nijednog investitora, neće nam otvoriti nijedno novo radno mesto i vreme je da Srbija posle 16 godina stavi tačku na Haški tribunal, da to pitanje ostavi prošlosti, kao što je politika Vojislava Šešelja politika prošlosti, izjavila je potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović.

Građani 24. aprila odlučuju da li će im premijer biti Aleksandar Vučić ili hoće desničare koji javno prete da će izolovati Srbiju, ocenila je Mihajlović. Hoće li Vučića za premijera ili lažne levičare koji obmanjuju građane i nude kule i gradove, med i mleko. Biraće hoće li Vučića koji čuva ponos, ugled i stabilnost Srbije u svetu ili samoproglašene proevropljane koji napadaju manjine, dodala je ona. Mihajlović je reka da ukliko SNS ne dobije apsolutnu podršku na izborima, svi će se udružiti protiv stranke i premijera Vučića. Samo apsolutna pobeda SNS je garant da se Srbija neće vraćati prošlost, da Srbija neće opet preći u ruke tajkuna, u pljačkaške privatizacije, u nove zatvorene fabrike, poručila je ona.

Upitana o podudarnosti stranačke kampanje sa poslom koji obavlja kao ministar saobraćaja i građevinsratsva, Mihajlović je rekla da u poslu kojim se bavi postoje pravila kojih svi moraju da se pridržavaju, a jedno od njih je da građevinska sezona počinje polovinom marta. Tada se kreće u rad na svim projektima, bilo izbora ili ne jer gradnja puteva i pruga ne zna za glasanje. Međutim, postoje firme koje rade ne poslovima infrastrukture koje ovo još nisu shvatile.

Postoje firme koje misle da će izbori usporiti radove pa su počeli da kasne, verovatno misle ko će sada da ih kontroliše. Zato sam pre nekoliko dana svim izvođačima poslala poslednje upozorenje da kašnjenje neću da tolerišem. Ko bude kasnio, izgubiće posao, poručila je Mihajlović. Da li očekujem da ću ponovo biti ministar, očekujem, ali konačnu odluku doneće Vučić, rekla je Mihajlović.

(Fonet/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track