ČANAK: Rezultati će za mnoge biti neočekivani
Foto: Tanjug Jaroslav Pap

Vanredni izbori

ČANAK: Rezultati će za mnoge biti neočekivani

Politika -

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak očekuje da će izbori doneti promene, i nada se da će te promene biti na korist svih građana i uliti novu energiju na političku scenu Srbije Čanak je posle glasanja rekao da je u tom trenutku veoma teško govoriti o rezultatima izbora.

"Mislim da će oni biti potpuno neočekivani za mnoge aktere i mislim da ćemo tek noćas oko ponoći imati pravu sliku šta se zaista desilo, zato što je u proteklih 48 sati, prema mojim informacijama dolazilo do veoma zanimljivih turbulencija" rekao je Čanak, koji nije želeo da precizira o kakvim je turbulencijama reč. Izrazio je nada da će izbori proteći u fer nadmetanju i da neće biti previše prljavština kakvih je, kako je rekao, u određenoj meri bilo tokom predizborne kampanje.

On je rekao da je "načuo da postoje određene nepravilnosti na pojedinim biračkim mestima", čemu se najodlučnije suprotstavlja. Kako je naglasio, nadležni organi moraju hitno reagovati da se ne bi desilo da se zbog pojedinačnih slučajeva dovede u pitanje regularnost kompletnog izbornog procesa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track