Antić: Biramo tim koji će biti lider regiona
Foto: Tanjug Zoran Žestić

Izbori 2016

Antić: Biramo tim koji će biti lider regiona

Politika -

BEOGRAD - Funkcioner SPS-a i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić glasao je danas u 9.30 u Beogradu, a tom prilikom je izjavio da na ovaj dan građani biraju tim koji će sutra biti lider i Srbije i regiona.

"Duboko verujem da će građani na izborima dati podršku snagama koje nude stabilnost, prosperitet, razvoj i socijalnu pravdu", rekao je Antić novinarima.

On je rekao da očekuje da će građani u velikom broju izaći na izbore.

"Nadam se i da će danas biti dan demokratije, kao i da će sve izborne aktivnosti proteći u najboljem redu, u mirnoj i pristojnoj atmosferi, jer takvu Srbiju želimo da gradimo", poručio je Antić.

Antić je istakao da danas građani Srbije obavljaju izuzetno značajan posao za budućnost naše zemlje, kao i da svi zajedno biramo tim koji će Srbiju predvoditi kroz sve izazove ekonomskog razvoja i oporavka, ali i kroz izazove regionalnih dilema i globalne svetske nestabilnosti.

Srbija danas, dodao je, bira tim koji će već sutra biti lider i naše zemlje i regiona i koji treba da ima i mudrost i viziju za to.

"Za mene ovo poseban dan i zato što moj sin prvi put glasa, što je dokaz da sam u ozbiljnim godinama, a možda i da će moja politička opcija dobiti, bar se nadam, jedan glas više", našalio se Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track