VIDEO NEVEROVATAN USPEH NA IZBORIMA Izmislili kandidata Preletačevića, osvojili 2 mesto u Mladenovcu
Foto: Printscreen Youtube

Osnovali SPN - Sarmu probo nisi

VIDEO NEVEROVATAN USPEH NA IZBORIMA Izmislili kandidata Preletačevića, osvojili 2 mesto u Mladenovcu

Politika -

BEOGRAD - Sve je počelo kao parodija, osnovali su Samo jako - Beli, pod sloganom SPN - Sarmu probo nisi, dali izmišljeno ime Ljubiša Preletačević, a onda napravili neverovatan uspeh na izborima!

Verovatno ni sanjali nisu da će se sve završiti sa 13 osvojenih mandata, odnosno koliko DS, SPS i LDP zajedno u ovom gradu.

Po broju glasova su bili odmah iza SNS. U pojedinim selima su bili drugi, što, kako kažu, smatraju svojim velikim uspehom.

Na listi su bili pod rednim brojem sedam, pod nazivom Beli - Samo jako. Na društvenim mrežama su postali pravi heroji, gde pljušte čestitke.

Ono što je posebno zanimljivo je i to da oni postoje samo 38 dana. Rezultate su slavili uz vatromet, alkohol i žurku do sitnih sati.

Победа суграђани! Браво, овај град се буди!

Posted by BELI - Samo Jako on Sunday, April 24, 2016

Iznenađenje nisu krili, a u svom obraćanju su se zahvalili svima koji su im dali glas.

"Hteo bih da se zahvalim mojim Mladenovčanima na ovolikom odzivu. Iskreno, nismo očekivali da ćemo imati ovoliko glasova, ali ovo je abnormalna cifra. Zato smo zahvalni do besvesti svim našim dragim građanima što su pokazali da još postoji atom snage u ovom malom mestu. I da može uvek biti bolje, a mi smo ti koji ćemo da vam pomognemo. Zato nas pratite i samo jako", rekao je Preletačevic.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track