POSLANICI SE ZAKLELI: Nećemo u skupštinski restoran, časna reč!
Foto: Kurir

Afera „bife“

POSLANICI SE ZAKLELI: Nećemo u skupštinski restoran, časna reč!

Politika -

Zbog cena u skupštinskom restoranu uvek se dizala prašina, ali se većina poslanika iz novog saziva kune da će od danas izbegavati taj prostor dok hrana ne poskupi!

Jedan od njih je i poslanik DS Radoslav Milojičić Kena, koji je obećao da nikad neće jesti u skupštinskom restoranu dok „narod gladuje“.- Ostaću dosledan tome jer poslanici treba da budu u službi naroda. Srećem komšije koje nemaju para deci ni da kupe pelene. Zato kažem da se restoran za poslanike ukine, a da ta sredstva budu usmerena za decu čiji roditelji ne mogu dnevno da im priušte tri obroka - kaže Milojičić.I Marijan Rističević, poslanik SNS, tvrdi da više neće ići u restoran.- Nekad sam išao, ali sad ću da izbegavam. Tamo niko ne dolazi da se zabavlja sem Kradulovića. Što se mene tiče, njemu tu nije mesto. A da se ja pitam, ko što se ne pitam, on ne bi bio u poziciji da ocenjuje tu menzu, već bi ocenjivao zatvorsku menzu - kaže Rističević.

Poslanik s liste DSS-Dveri Miladin Ševarlić kaže da prepušta drugima da reše pitanje cena.- Nisam gledao koje su sada cene jer ono što sam pojeo platio je moj kolega - iskreno će Ševarlić.S obzirom na to da se danas nastavlja sednica na kojoj bi za predsednicu Skupštine trebalo da bude izabrana Maja Gojković, ostaje da se vidi da li će poslanici održati reč.S. Ð.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track