OEBS: Sve spremno za izbore na Kosmetu

U predsedničkoj trci

OEBS: Sve spremno za izbore na Kosmetu

Politika -
"Predsednički izbori Srbije koji se održavaju i na Kosovu biće održani na 17 lokacija u 28 izbornih centara, odnosno na 90 biračkih mesta", rekao je Gaon i dodao da je izborni materijal stigao na Kosovo i da se šalje izbornim centrima

GRAČANICA - Na Kosovu je sve spremno za drugi krug srpskih predsedničkih izbora, rekao je agenciji Beta portparol Misije OEBS-a na Kosovu Nikola Gaon. Prema izbornoj listi Republičke izborne komisije, na Kosovu i Metohiji pravo glasa ima više od 109.000 građana.

"Predsednički izbori Srbije koji se održavaju i na Kosovu biće održani na 17 lokacija u 28 izbornih centara, odnosno na 90 biračkih mesta", rekao je Gaon i dodao da je izborni materijal stigao na Kosovo i da se šalje izbornim centrima.

Prema njegovim rečima, brojni predstavnici OEBS-a i danas obilaze i proveravaju ispravnost biračkih mesta kako je predviđeno sporazumom o sprovođenju izbora na Kosovu. Gaon je izrazio uverenje da će sutra svih 90 biračkih mesta biti otvoreno na vreme u 7.00 i da neće biti kašnjenja kao prošli put, u prvom krugu izbora 6. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track