ADRENALINSKI ZAVISNIK: Čeda Jovanović kao kaskader!

Lider LDP pravio vratolomije na moru

ADRENALINSKI ZAVISNIK: Čeda Jovanović kao kaskader!

Politika -

Jovanović na letovanju skakao s jahte u vodu praveći salto unazad, uz podršku supruge Jelene, koja ga je snimala i bodrila

Da je lider LDP Čedomir Jovanović zavisnik od adrenalina, ili tako nastoji da se predstavi u javnosti, pokazao je i na profilu na Instagramu, gde je postavio video-snimke svojih vratolomija s letovanja na Jadranu.Ovog puta skakao je s jahte u vodu, i to jednom na glavu, a drugi put uz salto unazad.Auuu, KrakeneAvanturistički duh lidera LDP zabeležila je njegova supruga Jelena, koja ga je bodrila dok se spremao za skokove.- Krakene... auuu, kakav mi je ovaj moj dasa - komentarisala je, nakon čega je Jovanović iz vode pokazao oduševljenje poput malog deteta.Na drugom snimku, na kojem Jovanović stoji na samom vrhu jahte, sprema se za skok i pita se gde mu je podrška.- Ne čuje se publika, ništa? - rekao je Jovanović i skočio na glavu u vodu, nakon čega se ponovo prodrao: „Auuuuu, Krakene“, bodreći sebe dobrim skokom.

Atleta u pokušaju... Jovanović đipio s jahte, napravio kolut unazad i razbio se
Atleta u pokušaju... Jovanović đipio s jahte, napravio kolut unazad i razbio se

Nabacio šlauf

Svi oni koji Jovanovića prate na Instagramu znaju da se on na ovoj društvenoj mreži predstavlja kao Budi Kraken. Prema legendi, drevno čudovište Kraken bio je morski glavonožac ogromnih razmera, koji je jeo kitove i gutao brodove.Porodica Jovanović uživala je na skupocenoj jahti, usidrenoj u zalivu, oko koje su se nalazila i druga ekskluzivna plovila, a opuštajuće morske trenutke iskoristili su da se ludo provedu.Inače, na snimcima se može primetiti da je Jovanović nekada isklesane pločice na svom telu zamenio šlaufčićima, pa mu je umesto ultraistreniranog tela u prvi plan iskočilo salce.S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track