SIROMAH S PAŠNJAKA Šutanovac: Krpim gume i stare cipele!
Foto: Dragana Udovičić

Demokrata glumi da nema leba da jede

SIROMAH S PAŠNJAKA Šutanovac: Krpim gume i stare cipele!

Politika -

Tviteraši ismejali bivšeg ministra koji im se obratio za pomoć oko popravljanja slušalica koje su mu se odlepile

Kandidat za predsednika DS Dragan Šutanovac dobio je brojne kritike svojih pratioca na Tviteru jer im se obratio za pomoć u vezi sa slušalicama koje su mu se odlepile, glumeći, kako su ga isprozivali, sirotana koji ima pašnjake po Beogradu.- Ako može pomoć, zna li neko gde mogu da se poprave (zalepe) slušalice u Beogradu? Hvala - upitao je Šutanovac, a onda su mu se mnogi čudili, a neki, verovatno ironično, hteli čak i da mu poklone nove.- Pa, kupi nove, je.o ga ti, toliki pašnjaci i s..nja - predložio mu je jedan tviteraš.

Međutim, Šutanovac tvrdi za Kurir da on živi kao i svaki drugi građanin u ovoj zemlji i da popravlja stvari koje mu se pokvare.- To su slušalice mog sina. Što ih ne bih popravio, ne razumem? Kad bih sve odmah kupovao novo, verovatno bih bio ludak. Popravljam i slušalice i cipele i krpim gumu, kao i svaki čovek. Ajde što me zafrkavaju da prodam pašnjak, pa da kupim nove slušalice, ali radim sve što radi i običan svet. Čitao sam ženi tvitove i umro sam od smeha. Najbolje da bacim ispravne slušalice jer se koža odlepila - poručio je Šutanovac i dodao da još nije našao majstora za popravku slušalica.Da podsetimo, Šutanovac je bio u žiži javnosti zbog navodnih ilegalnih kvadrata koje je sazidao na Vračaru, gde je ranije bio pašnjak.Marijan Rističević, predsednik Narodne seljačke stranke, smatra da Šutanovac želi da se predstavi kao skroman i običan čovek.- To je verovatno sve zbog kampanje koja se odvija u DS zbog predsedničkih izbora - zaključuje Rističević i podseća da je tu stranku lider Bojan Pajtić nazvao „brodom ludaka“.

SPRDNJA Lider srs Vojislav Šešelj raskrinkao bivšeg ministra odbraneZNAMO KAKO ŠUTANOVAC ŽIVILider radikala Vojislav Šešelj kaže da se u DS vodi ljuta borba za predsedničku funkciju. Međutim, kaže Šešelj, niko od „isturenih predsedničkih kandidata“ nije po volji partijskom članstvu.- Nijedan od njih ne može da se preporuči kao sposoban, marljiv, ugledan, pošten... I to što će neki od njih glumiti da su siromašni, kao Šutanovac sa slušalicama, to je besmisleno kad narod sve zna. Narod zna kako živi i Šutanovac i Pajtić. Ima samo jedno dobro kadrovsko rešenje za predsednika te stranke, a to je Aleksandra Jerkov - poručuje Šešelj i priznaje da bi „iz petnih žila podržao njenu kandidaturu“.- To će otvoriti širom vrata za saradnju sa SRS - odgovara Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track