DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Ministar Stefanović jurio da spase ćerku (4) iz udesa
Foto: Dragan Kadić

Ministru na sastanku javili za nesreću supruge i deteta

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Ministar Stefanović jurio da spase ćerku (4) iz udesa

Politika -

Anu Stefanović na Novom Beogradu izvesni Branko M. (57) udario autom i pobegao. U kolima bila i njihova četvorogodišnja ćerkica, koja je, srećom, nepovređena

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović preživeo je juče pravu dramu kad su mu javili da su njegova četvorogodišnja ćerka Nina i supruga Ana imale udes i da je čovek koji je izazvao nezgodu pobegao s lica mesta!Završila u UrgentnomMinistar je bio na sastanku kad ga je saradnica, državna sekretarka u MUP Jana Ljubičić, pozvala da mu kaže da je njegova supruga doživela udes, a da je u autu bila i ćerkica.- Stefanović se jako uznemirio, odmah je otišao na lice mesta da vidi suprugu i ćerku. Zbog bola u vratu Ana je morala u Urgentni centar, a ministar je sa sobom u MUP poveo devojčicu, koja nije povređena. Stefanović je bio sa ćerkom dok po nju nije došla baka - kaže izvor Kurira.Naime, Ana Stefanović imala je juče udes na Novom Beogradu, u Ulici omladinskih brigada nedaleko od opštine, a u trenutku nezgode u automobilu se nalazila i njihova ćerkica.

Kako saznaje Kurir, Stefanovićevu suprugu, koja je stala da propusti pešaka na pešačkom prelazu, otpozadi je udario autom Branko M. (57) i naneo joj lakše telesne povrede.- Ana je s detetom bila u svom privatnom vozilu „reno klio“ kad ju je otpozadi automobilom udario stariji muškarac i pobegao s lica mesta. Ana je zadobila lakše povrede vrata, a devojčića, srećom, nije povređena - kaže izvor našeg lista iz istrage i dodaje:- Ana je upamtila tablice vozila koje je izazvalo sudar i ubrzo ga je policija pronašla. Ana Stefanović je odmah nakon udesa stala da sačeka patrolu.U tom trenutku državna sekretarka u MUP Jana Ljubičić vraćala se sa sastanka i videla je suprugu ministra. Odmah je obavestila Stefanovića o nezgodi.Upamtila tablice- Bila sam na sastanku i slučajno sam prolazila kroz Omladinskih brigada kad sam ugledala auto sa upaljena sva četiri migavca. Shvatila sam da je to ministrova supruga. Uplašila sam se i istrčala iz kola da vidim o čemu se radi - kaže Ljubičićeva u razgovoru za Kurir i dodaje:- Ministrova supruga mi je rekla da ju je neko udario i pobegao s lica mesta. Srećom, ona je upamtila njegove tablice. Dete je nepovređeno, bilo je uredno, po pravilima, vezano u auto-sedištu.Stefanović nije želeo da komentariše nemio događaj.

Božo Spasić
Božo Spasić

Stefanović bio na metiMINISTRU PRETILI ZOLJOMKurir je krajem juna ekskluzivno objavio da je Beograđanin Miloš M. pretio ministru Stefanoviću ispred njegove kuće da će ga likvidirati. On je pretio da će zoljom ubiti ministra unutrašnjih poslova. Brzom reakcijom pripadnika obezbeđenja ispred ministrove kuće savladan je, a u policiji se branio ćutanjem.

Božo SpasićNEOPHODNA TEMELJNA ISTRAGABožo Spasić, bivši radnik DB, kaže da se, iako je očigledno da je reč o običnoj nezgodi, kad su u pitanju najviši državni funkcioneri ili pripadnici njihovih porodica, očekuje temeljnija istraga.- Mora da se ispita da li je postojala namera. Ne može tek tako da se pređe preko toga - kaže Spasić i dodaje:- Računam da nije ništa ozbiljno, ali ipak je to porodica jednog od najviših funkcionera.Spasić još dodaje da je prijatno iznenađen što se supruga ministra policije ne vozi u službenom automobilu:- Nema vozača i telohranitelje, svaka joj čast, to je pravi primer.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track