Najnovije vesti

Slavko Perović uhapšen, vređao Mila

Hapšenje

Slavko Perović uhapšen, vređao Mila

Politika
Bivši lider LSCG Slavko Perović prozivao je nekadašnjeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića, nazivajući ga lopovom

PODGORICA - Bivši lider Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG) Slavko Perović povređen je u Herceg Novom, prilikom opiranja policijskom privođenju, nakon svađe u jednom tamošnjem kafiću.

Perović je, kako prenosi portal "Vijesti", sedeo sa društvom u jednom kafiću u centru Herceg Novog, nakon čega je došao u verbalni sukob sa muškarcem za susednim stolom.

Bivši lider LSCG je, kako se navodi, prozivao nekadašnjeg crnogorskog premijera i predsednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, nazivajući ga lopovom.

U međuvremenu u kafić su stigli pripadnici Interventnog voda policije i sa sobom poveli muškarca koji je sedeo za susednim stolom, a potom su tražili i od Perovića da pođe sa njima. Perović je to odbio, uz reči :"Je li vas to Milo poslao?".

Policajci su bivšeg lidera LSCG, ipak, izveli iz kafića, nakon čega je došlo do međusobnog guranja i koškanja. Jedan od policajaca je, kako se navodi, udario Perovića, posle čega se nekadašnji prvi čovek crnogorskih liberala zateturao, pao i udario glavom o kameno tlo.

Policija je potom privela Perovića u Centar bezbednosti na Toploj, a nakon toga je pozvana dežurna ekipa Hitne pomoći, koja je ukazala pomoć bivšem lideru LSCG.

Posle pregleda, Perović je upućen u Opštu bolnicu Meljine sa sumnjom da je zadobio kontuziju glave i grudnog koša, a konstatovane su i ogrebotine na kolenima i oko zgloba šaka.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...