PIJANA STOKO I PLASTIČNA NAKAZO: Naši političari u opštoj PLJUVAČINI na internetu!
Foto: ALeksandar Jovanović, Marina Lopičić, Nebojša Mandić

Kočijaši

PIJANA STOKO I PLASTIČNA NAKAZO: Naši političari u opštoj PLJUVAČINI na internetu!

Politika -

Žestoka predizborna kampanja vodi se i na mrežama, gde funkcioneri ne biraju reči i brutalno se vređaju

Žestoka predizborna kampanja prenela se i na društvene mreže, gde su pojedini političari, kad je reč o prostakluku, prevazišli sami sebe. Najbrutalnije pljuvačine i psovke stizale su najviše od naprednjaka Milenka Jovanova, bivšeg direktora DS Amira Bislimija, funkcionera DSS Dragana Maršićanina, ali i od lidera SRS Vojislava Šešelja.

Vođe su nam pijandure i profuknjače
Stradala ni kriva ni dužna... Jadranka Joksimović
Stradala ni kriva ni dužna... Jadranka Joksimović

Otkako je stupio na mesto potpredsednika SNS, Milenko Jovanov postao je maltene glavna alapača među naprednjacima. On je za saradnika Vuka Jeremića rekao da je „hemoroid“.- Dragi prijatelji, hvala na informacijama, ali me zaista ne interesuje šta misli Jeremićev humanoidni hemoroid Nikola Jovanović - napisao je Jovanov na Tviteru.S druge strane, Šešelj je najviše tviteraških uvreda svalio na račun žena. On je za ministarku saobraćaja Zoranu Mihajlović i guvernerku Jorgovanku Tabaković napisao da su „profuknjače“, dok je ministarku Jadranku Joksimović nazvao „glupačom“.

Ratko BožovićNEKI SU POSTALI POZNATI PO PSOVKAMAKulturolog Ratko Božović kaže da je psovanje i vređanje među političarima navika odranije.- Neki su po tome postali poznati. Kad opsuju, oni postaju prepoznatljivi i zapamćeni. U centru pažnje je ne da se vodi dijalog, ne da se komunicira, već da se dođe do izražaja bez biranja sredstva. To je pucanj u neistomišljenika koji ima za cilj da ga ponizi psovkama, a pritom je ponizio sebe - kaže Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track