BELI O PRETNJAMA SMRĆU MIROJU: Poslali su mu kaprićozu!
Foto: Aleksandar Jovnaović, Zorana Jevtić

Ekskluzivno za Kurir

BELI O PRETNJAMA SMRĆU MIROJU: Poslali su mu kaprićozu!

Politika -

Predsednički kandidat Narodnog slobodarskog pokreta (NSP) Miroslav Parović pozvao je predsedničke kandidate da osude pretnje smrću funkcioneru NSP Miroju Jovanoviću iz Novog Sada, koje je dobio zbog, kako tvrdi, uloženog prigovora na kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli.

Parović tvrdi da je preksinoć više od 150 telefonskih poziva i SMS poruka upućeno na Jovanovićev mobilni telefon, među kojima ima i onih poput "visićete na banderama" i drugih sa uvredljivim sadržajem. On ističe da iza svega toga stoje simpatizeri i Maksimovićevi saradnici.

- Ako je Maksimovićeva kampanja počela kao ironičan pokušaj da se pokaže naše društvo, to više nije smešno, jer su pale pretnje - rekao je Parović, koji tvrdi da je na zvaničnom sajtu Maksimovićevog pokreta objavljena i video-igra "Pocepaj Miroja", u kojoj igrači imaju cilj da otkinu glavu Miroju Jovanoviću.

6 razloga zašto je Beli postao predizborni fenomen!

Beli tvrdi da nikome ne preti jer je fin gospodin.

- Šta narod radi Miroju ja ne mogu kontrolisati, slobodni ljudi rade šta hoće, a poslali su mu kaprićozu na kućnu adresu. To je divno - kaže Beli za Kurir.

Ne plaća me Soroš, već sirotinja

Priču koju su objavili pojedini mediji, da ga plaća američki kontroverzni bogataš Džordž Soroš, odlučno odbacuje. Novac ne prima od Soroša, već od sirotinje.

- Na platnom spisku naroda smo, plaća me sirotinja donacijama na žiro račun - poručio je Beli Preletačević.

A.G. K.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track