PRELETAČEVIĆ POSTAO HIT I U RUSIJI: Ruski mediji Belog nazvali SRPSKI ISUS!
Foto: Aleksandar Jovnaović

Pročulo se i do Moskve

PRELETAČEVIĆ POSTAO HIT I U RUSIJI: Ruski mediji Belog nazvali SRPSKI ISUS!

Politika -

BEOGRAD - Predsedničkog kandidata Ljubišu Preletačevića Belog, nakon medija u zapadnoj Evropi, otkrili su i ruski mediji, koji ga nazivaju, ni više, ni manje, nego - Srpski Isus!

"U srpskom gradu Mladenovcu pojavio se politički pokret Sarmu probo nisi. Lider pokreta Ljubiša Preletačević Beli nosi isključivo belu odeću i trudi se da liči na Isusa", pišu reporteri veoma posećenog ruskog portala Life.ru.

Novinarka ruskog portala Katarina Lane napravila je i razgovor sa Preletačevićem i prenosi njegove glavne političke "stavove", koji su već danima hit u Srbiji, od toga da je od SNS tražio 750 miliona evra za koaliciju, do toga da će nezaposlenost rešiti tako što će u svojoj predsedničkoj administraciji zaposliti hiljade školovanih ljudi koji sada napuštaju Srbiju.

6 razloga zašto je Beli postao predizborni fenomen!

Ruska novinarka pitala je Preletačevića i o tome kakvu bi politiku vodio prema Rusiji. On im je ponovio da nikada ne bi uveo sankcije, jer su odnosi Srbije i Rusije "rođački".- Odnosi Srbije sa Rusijom treba da budu kao sa bratom od tetke. Vidite se jednom u dva meseca...- kazao je Preletačević.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track