Najnovije vesti

ŠOK! BELOG PREDSKAZALI TARABIĆI PRE 100 GODINA: Preletačević siguran u proročanstvo

Tajne Kremana

ŠOK! BELOG PREDSKAZALI TARABIĆI PRE 100 GODINA: Preletačević siguran u proročanstvo

Politika

Proroci iz Kremne zapisali su pre sto godina da će se pojaviti čovek na Belom konju sa plavim očima koji će vladati Srbijom.

Čuveni proroci braća Miloš i Mitar Tarabić prorekli su još pre više od sto godina sudbinu Ljubiše Preletačevića Belog! Oni su u svom čuvenom Kremanskom proročanstvu predvideli da će na čelo Srbije doći „čovek plavih očiju na belom konju“, što jasno upućuje na Preletačevića!
- Srbija će prosperirati najbolje dok njom vlada čovek s plavim očima na belom konju - zapisano je u njihovom proročanstvu.

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, veruje da će voditi Srbiju.
- Naš politički sistem i počiva na takvim stvarima kao što su verovanja u proročanstva Tarabića, tako da ću ja svakako biti čovek na belom konju i sa plavim očima - kaže Beli za Kurir.

 

(KURIR TV) TALK SHOW DA SE NE LAŽEMO Gost Ljubiša Preletačević: Čiji je BELI?

 


Sanja Đurić

 


 

Potpuna Fejsbuk senzacija
NEVIĐENI REKORD NA INTERNETU

Ljubiša Preletačević Beli oborio je rekorde kada je reč o novim internet fanovima - 101.599.
- Ako se posmatra rast broja pratilaca, Ljubiša Preletačević Beli je ubedljivo na prvom mestu sa 57.405 novih pratilaca za sedam dana, odnosno skoro 8.000 novih fanova svakog dana, što je nezabeleženo u istoriji višestranačja u Srbiji - rekao je Ilija Vučević iz agencije „Kliping“.

 

 

VIZIJA Proročanstva iz Kremne koja su se ostvarila
PREDVIDELI SUDBINU KOŠTUNICE I TRAMPA

Kremansko proročanstvo, čiji su tvorci proroci Miloš i Mitar Tarabić, predvidelo je mnoge događaje koji su se ostvarili kako kod nas tako i u svetu. Tarabići su predvideli da će preko Balkana proći kolone migranata iz celog sveta koji će čekati na granicama Srbije. Oni su predvideli i dolazak Donalda Trampa na čelo Amerike: „Na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čovek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću.“ Kada je reč o političarima iz Srbije, prema ovom proročanstvu, onaj ko želi presto prvo mora da ode u Kremnu, što se i desilo u slučaju Vojislava Koštunice, koji je pred izbore 2000. otišao tamo i postao predsednik SRJ. Isto je uradio i bivši predsednik Srbije Boris Tadić 2004.

 

 

Sanja Đurić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...