PREDSEDNIČKI KANDIDAT OBRADOVIĆ: Podneću ostavku ako ne ispunim 10 obećanja
Foto: Petar Lazović

Predsednički izbori 2. aprila

PREDSEDNIČKI KANDIDAT OBRADOVIĆ: Podneću ostavku ako ne ispunim 10 obećanja

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsednički kandidat Boško Obradović obavezao se danas da će, ukoliko bude izabran za šefa države, podneti ostavku na tu funkciju ako u roku od 180 dana od stupanja na tu dužnost ne ispuni 10 obećanja.

Primerak overene izjave o ostavci deponovao je kod javnog beležnika Mirjane Spasić u Beogradu, a ovlastio je svakog građanina Srbije da je aktivira kao neopozivu ako ne ispuni obećanja, saopštio je pokret Dveri.

GDE SU PREDSEDNIČKI KANDIDATI BILI 24. MARTA 1999. Čanak: Išao sam u rat, nisam se krio kao Šešelj!

Obradović se, između ostalog, obavezao da će, ako bude predsednik, prekinuti pregovore o Kosovu i Metohiji u Briselu i rešavanje tog problema vratiti pod okrilje UN, te pokrenuti postupak poništavanja Briselskih sporazuma.

Kaže da će zaustaviti primenu odredbi SSP, pokrenuti postupak poništavanja sporazuma sa NATO, donošenja zakona o ispitivanju porekla imovine, proveru svih diploma u javnom sektoru, da će za guvernera predložiti nekog ko će monetarnu politiku sprovoditi u skladu sa interesima građana i države, a ne po željama i potrebama poslovnih banaka...

(Foto: Petar Lazović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track