Najnovije vesti

SRAM VAS BILO! Srpski vojnici na granici goli i bosi gladuju dok Kokeza za Vučića zgrće milijarde i bacaju se pare na kič fontane!
Foto: Vojni Sindikat

SRAM VAS BILO! Srpski vojnici na granici goli i bosi gladuju dok Kokeza za Vučića zgrće milijarde i bacaju se pare na kič fontane!

Politika
19:57h

Združene vojne i policijske jedinice, angažovane na obezbeđenju državne granice na jugu Srbije i u kopnenoj zoni bezbednosti bukvalno gladuju, borave i rade u katastrofalnim uslovima nedostojnim čoveka u 21. veku, nemaju neophodnu zdravstvenu i higijensku zaštitu.

Ovako ukratko izgledaju izveštaji naših kolega svakodnevno angažovanih na obezbeđenju mira i spokoja građana Srbije.

foto: Vojni Sindikat

Ovih dana smo bili u prilici da vidimo da je Ministarstvo odbrane izvršilo inspekciju jedinica koje izvršavaju zadatke u kopnenoj zoni bezbednosti, ali smo ostali uskraćeni za saopštenje o rezultatima ovog inspekcijskog nadzora. Zašto se Ministarstvo odbrane ućutalo, šta je to zatekla inspekcija na jugu Srbije?

KORUPCIJA KOJA RAZARA SRBIJU: Ovako naprednjaci pljačkaju državu preko Slaviše Kokeze!

foto: Vojni Sindikat

Kako saznaje Vojni sindikat Srbije, inspekcija se bavila svim i svačim samo ne onim što treba i što joj je obaveza i osnovna funkcija, a to je da utvrdi nedostatke i naloži hitne mere za otklanjanje propusta u radu nadležnih organa i službi sistema odbrane.

KOKEZA OD DRŽAVE ZGRĆE MILIJARDE ZA VUČIĆA: Evo kako se nameštaju tenderi u Srbiji!

foto: Vojni Sindikat

Prema raspoloživim informacijama rukovodioci sistema odbrane, nekoliko meseci unazad nisu pokretali postupke javnih nabavki namirnica hrane, pripadnici nemaju potrebne lekove, nigde na posednutim objektima uz državnu granicu ne postoje serumi protiv ujeda zmija, a kada bi pripadnici napustili rovove ili zaklone jer su u njima zmije, bili bi ukoreni jer su navodno napustili položaj.

KOKEZA ZA VUČIĆA UZEO MILIJARDE OD DRŽAVE: Ekskluzivno! Kako je ugostitelj postao BOGATAŠ!

foto: Vojni Sindikat

Nedostaju sredstva za osnovno održavanje lične i kolektivne higijene, a uslovi za pranje uniforme skoro i da ne postoje.

FONTANA DRŽI VODU DOK MAJSTORI ODU: Bruka i sramota na Slaviji, voda na sve strane, bezbednost ugrožena

foto: Vojni Sindikat

I pored mizernih primanja, pripadnici vojske pa i policije, primorani su da ličnim sredstvima finansiraju dopune obroka, jer su dnevno agažovani i po 19 sati, da sakupljaju novac za kupovinu sredstava za održavanje higijene, pa čak i da kupuju veš mašine kako bi imali gde da operu veš.

PRONAĐENA POTPUNO ISTA FONTANA: Na Alibabi košta 200.000 dolara, u Beogradu 1,8 miliona

foto: Vojni Sindikat

Dok Vlada Srbije tako "uspešno" sprovodi mere štednje, gradeći fontane i finansirajući kojekakve stranačke kampanje, dok plaši građane Srbije ratovima na Balkanu, vojska i policija gladuju i radi u uslovima kakve ne pamti istorija. Sve ima prag tolerancije, pa i strpljenje pripadnika vojske i policije i njihovih porodica...

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PROTEST VOJSKE: Generali, vojnici vas napuštaju zbog gladi!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...