Najnovije vesti

DIJANA VUKOMANOVIĆ O PRETNJI UBISTVOM ALEKSANDRU RODIĆU: Prorežimski tabloidi pomažu slom katastrofalne vlasti protiv koje se borimo!
Foto: Fonet

DIJANA VUKOMANOVIĆ O PRETNJI UBISTVOM ALEKSANDRU RODIĆU: Prorežimski tabloidi pomažu slom katastrofalne vlasti protiv koje se borimo!

Politika
11:04h

Javnost Srbije užasnuta je najavom ubistva predsednika Adria media grupe i Kurira Aleksandra Rodića, koja je objavljena u nedeljniku Ekspres, čiji je vlasnik Goran Veselinović, kum Aleksandra Vučića.

Samostalni poslanik Dijana Vukomanović ovim povodom za Kurir kaže:

 - Laži koje prorežimski tabloidi objavljuju o ljudima će samo doprineti ubrzanom slomu katastrofalne vlasti protiv kojih se sve više građana bori. To je moj odgovor na pitanje o još jednoj u nizu besramnih laži i optužbi. Do pobede! - rekla je Dijana Vukomanović..

Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje

Sreten Jocić, poznatiji kao Joca Amsterdam, osuđenik za ubistvo, izneo je šokantne tvrdnje u Ekspresu da se sprema Rodićevo ubistvo! U tom sramnom intervjuu, novinarka nedeljnika Ekspres, izražava zabrinutost da bi za to ubistvo mogao biti optužen Vučić, a da nijednog trenutka nije osudila niti pokazala zabrinutost da bi čovek o kom postavlja pitanje mogao biti meta napada!

Naime, novinarka unapred zna da će ubiti vlasnika Kurira Aleksandra Rodića pa pita da li će Vučića optužiti za to. Joca Amsterdam odgovara da neće optužiti Vučića ali da će Rodića ubiti!!!

foto: Kurir

"Da li preti opasnost da mu se nešto loše desi, pa da Vučića za to optuže?, pita novinarka Jocu Amsterdama. Na šta je on u sramnom intervjuu odgovorio:

foto: Kurir

Trovanje, ili saobraćajka

- Ja mislim da neće, uvek primenjuju drugu varijantu. Njega će najverovatnije da otruju. Ili mu spremaju saobraćajku ili neko trovanje. Na to, novinar nastavlja sa svojim sramnim zaključcima: "A optužića Vučića..."

Jocić je dodao za list Vučićevog kuma da se Rodiću spremaju " ili saobraćajku ili neko trovanje".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: JAVNOST U NEVERICI nakon najave UBISTVA Aleksandra Rodića!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...