(VIDEO) ŠEF DIPLOMATIJE ZASEO NA VLASINSKOM JEZERU, PA NAVALIO NA RIBLJU ČORBU Dačić u svom stilu: Ja ipak kuvam neku drugu čorbu!
Foto: Printscreen

Lider socijalista sa porodicom na manifestaciji Vlasinski kotlić

(VIDEO) ŠEF DIPLOMATIJE ZASEO NA VLASINSKOM JEZERU, PA NAVALIO NA RIBLJU ČORBU Dačić u svom stilu: Ja ipak kuvam neku drugu čorbu!

Politika -

VLASINSKO JEZERO - U političkoj, kao i u ovoj vlasinskoj, ribljoj čorbi, bitno je da se pronađu najbolja rešenja, rekao je u nedelju šef srpske diplomatije Ivica Dačić, koji je u privatnoj režiji prisustvovao manifestaciji „Vlasinski kotlić“ na Vlasinskom jezeru od Surdulice.

On je dodao da su obe čorbe o kojima govori „komplikovane“. Na novinarsko pitanje da i i on kuva, Dačić je bio iskren.

„Neću da vas lažem, ja ne kuvam. Zapravo ja „kuvam“ neku drugu čorbu“, kazao je Dačić.

Upitan od novinara da prokomentariše trenutnu političku situaciju u Surdulici, kroz prizmu "surduličke čorbe", predsednik SPS-a je rekao da je "veoma zadovoljan što je u Surdulici, posle dužeg vremena, sve OK".

foto: Printscreen

"Ovde sada mogu da dođem mirno, a da nema lokalnih sukoba između SNS-a i SPS-a. Ovde je Vučić osvojio 75 odsto glasova, zahvaljujući saradnji SNS-a sa SPS-om i Novicom Tončevim. To je značajan napredak koji smo dobili posle ovih izbora i neobično je važno za ceo ovaj kraj. Možemo se okrenuti projektima koji su jako bitni za ovo područje. A, sad, da probamo riblju čorbu", rekao je Dačić.

Šef SPS i ministar inostranih poslova Srbije stigao je u subotu na Vlasinsko jezero, kako bi u nedelju prisustvovao manifestacijama „Vlasinski kotlić“ i završnoj večeri „Vlasinskog leta u Surdulici", gde su proglašeni pobednici predtakmičenja za Dragačevski sabor u Guči.

(Kurir.rs/Vranjske/D.P./Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PONOSNI TATA SE VESELIO UZ TRUBAČE: Dačić proslavio punoletstvo sina Luke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track