GOJKOVIĆEVA PORUČILA POSLANICIMA: Moja smena biće na dnevnom redu čim za tu tačku bude dovoljno glasova
Foto: Printscreen Youtube

Nastavljena sednica Skupštine Srbije

GOJKOVIĆEVA PORUČILA POSLANICIMA: Moja smena biće na dnevnom redu čim za tu tačku bude dovoljno glasova

Politika -

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će zahtev za njeno razrešenje staviti na dnevni red kada bude postojao dovoljan broj poslanika da tu tačku u dnevni red i uvrste.

"I dalje stojim iza toga da ću je staviti na dnevni red čim ta tačka dobije dovoljan broj glasova da se uvrsti u dnevni red", rekla je Maja Gojković novinarima u parlamentu povodom zahteva pojedinih opozicionih stranaka za njeno razrešenje.

Kako je ukazala, 30 poslanika je taj zahtev uputilo parlamentu, a kada se utvrdjuje dnevni red sednice oni ni ne dodju da glasaju za svoj zahtev.

Maja Gojković je rekla i da je o tom zahtevu razgovarala sa svim poslaničkim grupama, a da su joj oni koji su deo vladajuće većine rekli da bi joj ponovo ukazali poverenje.

"Ja bih svakako bila uzdržana. Sednicom ne bi predsedavala već bi mi bilo zadovoljstvo da iz poslaničke klupe odgovaram na sva njihova pitanja", kazala je Maja Gojković.

Pojedini poslanici opozicije nezadovoljni su načinom na koji Gojković vodi parlament zbog čega su podneli zahtev za njenu smenu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track