SLAVIŠA LEKIĆ: Skandalozna izjava Ane Brnabić o istraživačkim novinarima
Foto: Fonet

reagovanje

SLAVIŠA LEKIĆ: Skandalozna izjava Ane Brnabić o istraživačkim novinarima

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Slaviša Lekić ocenio je izjavu premijerke Ane Benabić o medijima koji istražuju imovinu političara kao skandaloznu.

"Skandaloznu izjavu Brnabićeve o 'takozvanim istraživačkim medijima', koji, gle bezobrazluka, istražuju imovinu funkcionera, jedino amortizuje činjenica da je premijerka postala svestrana ličnost: jedno misli a drugo govori", rekao je Lekić agenciji Beta.

On je dodao da mu deluje kao da su premijerku "zaposeli duhovi pričljivog Ivana Tasovca i objektivnog Nebojše Krstića".

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

"Slutim, medjutim, da nije daleko dan kad će progovoriti kako zaista misli a taj čin, osim odlaska iz premijerske fotelje, označiće i potpuno novi stajling: crna majica, ispod belog sakoa, na kojoj će pisati: 'Oprostite mi moju ružnu prošlost'", naveo je Lekić.

Premijerka Brnabić je sinoć na Radio televiziji Srbije izjavila da "takozvani" istraživački novinari istražuju imovinu funkcionera i njihove rodbine u skladu sa svojim željama.

"Mi u ovom trenutku imamo razne takozvane istraživačke medije koji kako god hoće, bez ikakve odgovornosti i bez toga da njih neko pozove na odgovornost, kopaju po imovini funkcionera, što je u potpunosti 'okej' i pošto to nije u skladu sa zakonima, oni sami u skladu sa svojim željama odredjuju šta je bliža, a šta dalja porodica", rekla je Brnabićeva.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track