PREMIJERU RAMUŠU SPUSTILI SAMO TAKO: Haradinaj dobio humanitarnu pomoć od 200 kravata jer je sebi digao platu DUPLO da bi imao da se obuče?!
Foto: Fonet

Sad prima 2.950 evra

PREMIJERU RAMUŠU SPUSTILI SAMO TAKO: Haradinaj dobio humanitarnu pomoć od 200 kravata jer je sebi digao platu DUPLO da bi imao da se obuče?!

Politika -

PRIŠTINA - Inicijatori "humanitarne akcije" pomoći Ramušu Haradinaju okačili su danas ispred zgrade Vlade 200 kravata za premijera Kosova.

U intervjuu za prištinske medije Haradinaj je prethodno povećanje plate na 2.950 evra obrazložio potrebom kupovine košulja i kravata koje su mu potrebne za obavljanje funkcije premijera.

Inicijator akcije Kuštrim Mehmeti je rekao da opravdanje premijera za povećanje plate predstavlja uvredu za gradjane Kosova. "Zbog toga neka slobodno smanji platu jer smo mi obezbedili kravate za 300 dana", kazao je Mehmeti.

Mehmeti je takodje rekao da Kosovo nema potrebe za velikim brojem zamenika ministara.

U Vladu Kosova su do sada imenovana 72 zamenika ministara ili u proseku 3,5 zamenika za svako ministarstvo. U nekim ministarstvima, kao spoljnih poslova, ima i do šest zamenika ministara.

Posle nekoliko sati kravate i košulje su uklonjene s ograde Vlade Kosova.

(Kurir.rs/Beta/Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ISTRAGA PRI KRAJU! Evo šta još treba da uradi Tužilaštvo da podigne optužnicu protiv Zorana Marjanovića?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track