Najnovije vesti

POLICIJA KOSOVA: Pojačane bezbednosne mere zbog posete Vučića, nije bilo incidenata, a ni hapšenja
Foto: Nebojša Mandić

predsednik srbije na kim

POLICIJA KOSOVA: Pojačane bezbednosne mere zbog posete Vučića, nije bilo incidenata, a ni hapšenja

Politika

KOSOVSKA MITROVICA - Policija Kosova je preduzela opsežne bezbednosne mere na putevima i u sredinama u kojima danas boravi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a negirala je informacije medija da je u Lapljem selu uhapšeno šest osoba.

 

Policija Kosova je odbacila kao netačne informacije prema kojima je u Lapljem selu u blizini Prištine uhapšeno šest osoba koje su navodno bile naoružane i kod kojih je policija pronašla oružje.Prema navodima policije niti je bilo hapšenje niti bilo kakvog incidenta o kojem su izveštavali neki mediji u Beogradu.

 

Policija je takođe kao netačne odbacila informacije da je jedna osoba u vozilu na ulasku u Prištinu iz pravca Veternika omela kolonu vozila u kojoj se navodno nalazio Vučić.

 

Policija je zaustavila jedno vozilo koje se nije odmah sklonilo sa puta, ali nije uhapsila nikoga.

 

Odbacila je kao netačno da se radilo o koloni vozila gde je bio predsednik Srbije i dodala da se Vučić u to vreme nalazio u Kosovskoj Mitrovici.

 

U Prištini i okolini, kao i u naseljima na Kosovu koje će posetiti Vučić je mirno i nije bilo nekih bezbednosno interesantnih incidenata.

 

Putni pravci koji iz Kosovske Mitrovice vode prema Prištini, Gračanici i Lapljem selu su pokriveni policijskim patrolama a preduzete su mere najvišem nivou predviđene za dolazak predsednika država. Takve mere su preduzete i u Gračanici i u Lapljem selu gde se očekuje da boravi srpski predsednik.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI : OVO SU tri snažne poruke Vučića Srbima na Kosovu i Metohiji

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...