RAT! KRSTIĆ: Šapić preti nasiljem! ŠAPIĆ: Ne brini, ne bijem žene!
Foto: Dado Đilas

Čelnik Novog Beograda i tviteraš u klinču

RAT! KRSTIĆ: Šapić preti nasiljem! ŠAPIĆ: Ne brini, ne bijem žene!

Politika -

Veliki sam protivnik i osuđujem svako nasilje nad ženama. Budite mirni i svako dobro, napisao je Šapić

Tvit kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, u kojem se osvrnuo na one koji ga mesecima vređaju, izazvao je oštru reakciju marketinškog stručnjaka Nebojše Krstića, pa su žestoko zaratili na Tviteru.

- Poštovani marketing stručnjače, gospodine Krstiću. Prvo, nikada ne pretim, jer to samo budale rade. A drugo, vi u svakom slučaju ne treba da brinete čak iako se negde sretnemo na ulici. Veliki sam protivnik i osuđujem svako nasilje nad ženama. Budite mirni i svako dobro - napisao je Šapić.

foto: Dado Đilas

On je ovo napisao podstaknut svakodnevnim Krstićevim provokacijama.

- Inače, kada Šapić javno preti fizičkim nasiljem svojim kritičarima, mora da bude svestan da je on lično odgovoran i kriv ako se nekom od njih bilo šta loše desi, od danas pa nadalje. Mislite o tome - napisao je Krstić i dodao: „Svojevremeno sam Šapiću postavio nekoliko pitanja o njegovoj humanitarnoj aktivnosti. Kao odgovor dobio sam uvrede i pretnje. Uvrede su stvar IQ. Pretnje su problem. One su neprihvatljiva stvar koja političara automatski diskredituje. Ali ne u Srbiji.“

foto: Dado Đilas

Podsetimo, Šapić je krajem januara posvetio tvit „političkim zmajevima“.

- Voleo bih jako da mi se pruži šansa da u bilo kom periodu mog života sve ove političke zmajeve, koji me mesecima kafanski i prostački prozivaju i vređaju, bar jednom sretnem negde nasamo. Živ nisam da osetim uživo svu tu silu i hrabrost koju već mesecima u javnosti emituju.

S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track