I ONI MENI DA KAŽU IŠ ODAVDE Vučić:  Nije baš pristojno da se to nekome kaže, a ja idem u Niš
Foto: Dado Đilas

Obraćanje na Andrićevom vencu

I ONI MENI DA KAŽU IŠ ODAVDE Vučić: Nije baš pristojno da se to nekome kaže, a ja idem u Niš

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ide u Niš, a da je za razliku od onih koji bi da mu poruče "iš" on u taj grad doveo investitore i otvorio šest fabrika dok su ga oni razorili.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara da prokomentariše izjave Saše Jankovića i još nekih predstavnika dela opozicije, da će ga između ostalog "oterati iz Niša", rekao da nije baš pristojno da se nekome govori "iš", primetivši da je narod na izborima na svim nivoima rekao šta misli ko treba da ga predstavlja.

Svoj stav su građani rekli dva puta u tri godine, podsetio je i poručio da će ići u Niš, ali da neće moći da ostane koiliko je planirao, jer istog popodneva dočekuje Donalda Tuska u Beograd.

"Idem, razume se, a oni su snažni, bahati, osioni, hteli su da postanu premijeri sa 16 odsto glasova", primetio je.

Dodao je da građani Niša treba da razumeju da te, koji se navodno brinu za njih, ne interesuju ni Nišlije ni grad, "a kako su vodili računa i koliko ih je bilo briga pokazuje i kako su urušili grad, zatvorili svojevremeno sve fabrike, nisu isplatili radnike i ostali im dužni novac još od pre deset i 12 godina..." "Oni su im te pare ukrali", rekao je, dodajući da je za razliku od njih on u Niš doveo investitore.

"I oni da meni kažu 'iš odavde'", dodao je Vučić i poručio da je uveren da će građani da kažu svoje i da je sve ono što Janković, Đilas i Jeremić i ostali rade uvek protiv interesa građana Niša. Predsednik Srbije rekao je i da očekuje veliku podršku naroda u Nišu.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track