BIVŠA ŽENA PREDSEDNIKA AMERIKE IVANA TRAMP: Srbi me dočekali kao kraljicu!
Foto: Printscreen Kurir TV

Bivša supruga predsednika SAD o utiscima

BIVŠA ŽENA PREDSEDNIKA AMERIKE IVANA TRAMP: Srbi me dočekali kao kraljicu!

Politika -

Moj bivši muž je kao dobro francusko vino, a Melanija mora još da uči!

Bivša supruga američkog predsednika Ivana Tramp kaže da su je tokom boravka u Beogradu i Zagrebu tretirali kao kraljicu. Ona je otkrila i da se za njenu udobnost posebno potrudio poznati srpski biznismen Milan Popović, inače bivši suprug pevačice Severine, koji joj je za putovanje do Zagreba ustupio svoju limuzinu s vozačem.

- Letela sam avionom "Er Srbije" i tretirali su me kao kraljicu. Let je trajao više od osam sati, a zatim je usledio put automobilom od tri i po sata od Beograda do Zagreba - ispričala Ivana Tramp za hrvatski Jutarnji.hr.

foto: Printscreen Kurir TV

Ona je ovih je dana boravila u Zagrebu, gde je promovisala svoju novu knjigu "Vaspitanje Trampovih", ali i bila počasna članica žirija izbora za mis univerzuma Hrvatske. Ova uspešna biznismenka kaže i da ima izuzetno prijateljski odnos s bivšim suprugom Donaldom Trampom, kao i sa svim svojim bivšim muževima.

- Ipak, Don je Don i s njim se čujem bar jednom mesečno. On zna da sluša, tačno zna šta želi da učini i nema svrhe previše raspravljati - objasnila je Ivana Tramp.

foto: Profimedia

Kako kaže, Donald Tramp od nje ne traži savete, ali je često pita za mišljenje. - On sluša ljude, tako i mene i Ivanku, ali ne govorim mu šta bi trebalo da radi. Savetujem mu kako bi bilo bolje da je u prijateljskim odnosima s Putinom nego da budu neprijatelji - tvrdi Ivana.

S Melanijom Tramp je u dobrim odnosima, iako ne komuniciraju često. - Ona je draga osoba, ali trebaće joj još mnogo da se prilagodi životu u Beloj kući. Ne zavidim joj. Donald radi od jutra do mraka i često putuje, iako to ne voli. On je kao dobro francusko vino - objasnila je ona.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja